POZVALI SMO SRPSKE PROSTITUTKE: Evo kakvu su nam bezobraznu ponudu dale! (AUDIO)

Cene za pola sata se kreću od 30 do 50 evra * Oralna završnica skuplja od ručne * U zavisnosti od oglasa, devojke dolaze na adresu klijenata, a ima i onih koje imaju svoj stan * Postoji erotska masaža sa jednom devojkom, kao i "kraljevska", s dve devojke istovremeno

  • 36

Iako je pružanje seksualnih usluga se prekršaj koji se sankcioniše zatvorskom i novčanom kaznom, "prodavačice ljubavi" se neometano reklamiraju i u najpopularnijim oglasnicima u našoj zemlji.

Na onim koje su ispisivali srpski oglašivači prodavačice ljubavi mogu neometano da traže “galantnu gospodu”.

Za razliku od sadržaja oglasa lične prirode od pre samo nekoliko godina, koje su sve zajedno ostale predaleko iza nas, a u kojima su samci ili udovice tražili srodnu dušu ili životnog saputnika određenog životnog doba i osobina, današnja “ona traži njega kategorija” vrvi od reklama nešto drugačijeg tipa.

ISTORIJA PROSTITUCIJE U SRBIJI: Najveće bludnice grada Beograda! (FOTO)

Nudi se "nezaboravna zabava", a traže se "galantna gospoda za povremeno druženje". Ima i onih koje su provokativnije, pa tako jedna od njih u oglasu kaže da ima "crnu dugu kosu, lepe i ženstvene obline, grudi "trojku", brazilska guzu, kao usne sočne meke i pune. Uz poruku pozovi me",stoji i poruka "pokazaću ti kako ja to radim"!

Ima i drugačijih oglasa u kojima devojke navode zahteve koje bi oni koji bi da se provedu morali da ispune.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

- Atraktivna Beograđanka, fotomodel, 19 godina, 175/55/4, prelepog lica, za galantne u vašem ili hotelskom smeštaju, samo poziv i samo ozbiljni“, napisala je u svom oglasu pre nekoliko dana devojka koja se simbolično potpisala kao “elitna Beograđanka“ - stoji u jednom od oglasa.

U SRBIJI JE DOZVOLJENA PROSTITUCIJA! Evo kako legalno možete da zakažete seks! (FOTO)

Kad smo pozvali neke od ponuđenih brojeva saznali smo kako se kreću cene, šta se sve nalazi u ponudi prostitutki, kao i gde se treba da bude obavljeno.

- Pola sata 50 evra, sat vremena 80 evra - rekla nam je devojka s druge strane.

Od podataka je interesovalo da li ona dolazi u stan, kao i u kom delu grada se on nalazi. U pomenute cene prema njenim rečima se uključuje oralni i analni seks.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Kod druge devojke koja se reklamira u oglasima za erotsku masažu važe drugačije tarife i cenovnik.

- Trajanje je 45 minuta, cena je 6.000 sa oralnom završnicom, a sa ručnom završnicom je 4.000 dinara - saopštila je ona.

Ova devojka ima svoj smeštaj i kako je navela, sama je u stanu, "tako  "da je sve opušteno", kako je napomenula. Ono što je najzanimljivije kod ove devojke je to da je tražila ime pozivaoca kako bi ga memorisala u telefonu, napomenuvši pritom da to ne mora da bude pravo ime, a onda se je i ona "predstavila".

- Drago mi je Milane, moje pravo ime je Gabrijela - rekla je ona.

Treća devojka koju smo pozvali je imala i radno vreme, a ono je od 1 do 9 uveče.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

-Erotska masaža s jednom maserkom je 3.000 hiljada, kraljevska je s dve maserke koje istovremeno masiraju i ona je 4500. Radi se isključivo u Salonu na Novom Beogradu - rekla nam je ova devojka.

Preslušajte naše razgovore s ovim devojkama:

(S. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sid

    16. april 2015 | 23:36

    Seks za novac = prostitucija,nelegalno.Seks za novac uz snimanje = porno film, legalno.Svetski apsurd.

  • M

    16. april 2015 | 22:16

    Nije mi jasno zasto je prostitucija ilegalna...seks je legalan, prodaja je legalna, zasto je onda prodaja seksa ilegalna...

  • SRKI

    16. april 2015 | 22:00

    Ako je 45 min 6000 hiljada...ja imam pra za tri minuta...pa ako ima neka nek se javi :-P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA