ARKANOV TELOHRANITELJ: Ubili su mi brata jer sam svedok ubistva u Interkontinentalu!

Rođeni brat svedoka Zvonka Mateovića, Dalibor, ubijen je 6. februara 2004. u bašti kafića u centru Beograda. Za ubistvo je optužen bivši pripadnik JSO Željko Simeunović

  • 0

Nekadašnji telohratnitelj Željka Ražnatovića Arkana i svedok njegove likvidacije izjavio je danas u Višem sudu u Beogradu da sumnja da mu je brat ubijen jer on nije hteo da promeni svoj iskaz o zločinu u Interkontinentalu. Za ubistvo Arkana, sud je ranije osudio Dragana Nikolića Gagija, Dobrosava Gavrića i Milana Đuričića.

Rođeni brat svedoka Zvonka Mateovića, Dalibor, ubijen je 6. februara 2004. u bašti kafića u centru Beograda. Za ubistvo je optužen bivši pripadnik JSO Željko Simeunović. On je danas na početku suđenja izjavio da nije kriv, ali nije želeo da iznosi svoju odbranu.

Zvonko Mateović, pridružio se njegovom krivičnom gonjenju i objasnio da o njemu ne zna ništa, ali da je čuo da je Gavrićev kum.

On je rekao i da već godinama dobija pretnje, ali da njegovom bratu niko nije pretio.

- Ubijen je samo zato što je moj brat - rekao je Zvonko Mateović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA