ROMANTIČNI NIŠLIJA: Uz pomoć transparenta zaprosio devojku! (FOTO)

Miloš i Ana su se upoznali u autubu kada su išli na letovanje u Grčku, a par meseci kasnije su otpočeli vezu koju sada žele da krunišu brakom

  • 9

- Ana je neverovatna, izuzetna, posebna u svemu i zato sam odlučio da moja prosidba ne bude protokolarna već događaj za pamćenje - ovako odluku da ruku svoje devojke zatraži posredstvom transparenta okačenog na zid keja Nišave obrazlaže Miloš Veličković (33).

Sudbina je udesila da se dvoje mladih slučajno sretnu na putu na letovanje, pa postanu drugovi, a da onda drugarstvo preraste u ljubav i to u onu za ceo život.

- Upoznali smo se jula prošle godine u autobusu za Grčku. Ona je putovala u Leptokraiju, a ja u Paraliju. Na moru se nismo viđali, a kada smo se ponovo sreli u Srbiji vrlo brzo smo se bližili. Par meseci smo drugarovali, a onda smo oboje shvatili da smo stvoreni jedno za drugo. Nakon osam mseci zabavljanja shvatio sam da je Ana devojka koja se sreće jednom u životu i odlučio da joj ponudim prsten - priča Veličković.

Zaljubljeni mladić je nekoliko dana spremao iznanđenje izabranici svog srca.

- Uz pomoć drugova napravio sam transparent od platna na kome smo napisali "udaj se za mene?". Dogovorio sam se sa njima da odu na kej Nišave i da na dogovoreni znak spuste transparent niz zid. Zatim sam pozvao Aninu prijateljicu, profesionalnog fotografa Maju Marijanović. Pitao sam je prvo da li zna da čuva tajnu, a onda sam joj objasnio detalje plana. Trebalo je da se slučajno sretnemo na keju, pa da nas ona slika zajedno, ali tako što će u pozadini biti transparent za koji Ana neće znati u trenutku fotografisanja. Maja je to prihvatila sa oduševljenjem i plan je krenuo - opisao je Miloš sprovođenje svog romantičnog poduhvata.

Foto: Maja Marijanović Foto: Maja Marijanović

Ana Tričković kaže da nije imala pojma šta joj se sprema.

- Čudno mi je bilo što je zapeo da se šetamo po keju iako sam ja negodovala i žalila se da mi je hladno. Sreli smo Maju pa je Miloš zamolio da se fotografišemo. Bili smo okrenuti ka zidu, pa nisam imala pojma šta mi se iza leđa dešava. On mi je onda rekao da se okrenem. Kada sam ugledala transparent osetila sam kako mi lice oblivaju suze. To je bio najdivniji i najromantičniji trenutak u mom životu. Tu veridbu sam tajno priželjkivala jer mi je do Miloša mnogo stalo. Učinio me je tako ponosnom na sebe, tako posebnom što je baš mene odabrao da s njim podelim život.

Foto: Maja Marijanović Foto: Maja Marijanović

Ana priznaje da je bila u šoku, da je zanemela kada je Miloš kleknuo pred njom i otvorio kutijicu sa prestenom.

- Oduzela sam se, nisam mogla da govorim. Stajala sam tako dok nisam čula povike prolaznika koji su se okupili shvativši šta se dešava. Dovikivali su "kaži da, kaži da" ječalo je kao na fudbalskoj utakmici. Odgovorila sam sa "da", pa sam to ponovo nekoliko puta ponovila, da me čuju svi, da ceo svet bude svedok osvarenja moje najveće želje - rekla je presrećna devojka.

Foto: Maja Marijanović Foto: Maja Marijanović
Foto: Maja Marijanović Foto: Maja Marijanović

Ana ima samo devetnaest godina, ali kaže da je Milošu privuklo i to što je prilično stariji od nje.

- Htela sam momka koji je stabilan i zna šta hoće u životu. Želela sam nkog na koga mogu da se oslonim, a Miloš je baš takva osoba - ističe Ana.

Inače, Miloš radi u Vojsci Srbije, a Ana još pravi planove u pogledu buduće profesije.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA