OVO JE NAJDIRLJIVIJA ŽIVOTNA PRIČA: Evo kako je AUTISTIČNI DEČAK (4) spasao sebe i roditelje od SIGURNE SMRTI!

Hrabri dečak, koji ne može da govori, osetio je miris plina i uspeo da probudi svoje roditelje i ukaže im na opasnost. Tako je spasao i sebe i njih

  • 1

Tejlor Met (4) je mladi dečak koji pati od autizma, a ne može ni da govori. On je osetio miris plina dok su njegovi roditelji spavali. Rebeka Kugan (31) i Li Met (33) su se probudili u trenutku kada je njihov sin došao do vrata njegove sobe i krenuo da zvecka dok su oni spavali!

Oni su prvobitno mislili da se on ne oseća dobro, pa su ga stavili u krevet i probali da ga ušuškaju, oko 3 sata ujutru. Tejlor je odbio da se smiri i iako ne može da govori, uspeo je da ubedi svog oca da izađe iz kreveta tako što je konstanto pokazivao na stepenice. Kada je Li sišao dole, osetio je jak miris plina!

Printskrin: Ilustracija/Vimeo/Dark Rye Printskrin: Ilustracija/Vimeo/Dark Rye

Pronašao je da postoji pukotina na sigurnosnim cevima i da se gas nekontrolisano širi kroz kuću. Oni su isključili dovod plina i otvorili sve prozore kako bi izbegli mogućnost eksplozije. Majka ovog mladog dečaka inače ima ritual da svako jutro zapali sveću. Da nije bilo ovog malog heroja, njihova priča bi se završila tragedijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1988.

    18. april 2015 | 17:15

    Jadni decak. A i pored njegove bolesti,uspeo je da spasi njegove roditelje i samog sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA