ZAKLJUČAVAM ĆERKE U SOBE, DA IH MOJ MUŽ NE BI SILOVAO: Ovo je ispovest majke koja je šokirala svet!

Državne službe dale su zeleno svetlo ovoj u najmanju ruku neobičnoj, a mnogi bi rekli monstruoznoj ideji na koju je došla sama majka, a sve kako bi mogla da spava i biti u vezi s njihovim bolesno pohotnim očuhom

  • 14

Državne službe dale su zeleno svetlo ovoj u najmanju ruku neobičnoj, a mnogi bi rekli monstruoznoj ideji na koju je došla sama majka, a sve kako bi mogla da spava i biti u vezi s njihovim bolesno pohotnim očuhom. Mama zaključava svoje ćerke u njihove sobe svake večeri kako bi mogla da živi sa svojim suprugom, osuđenim pedofilom.

 

Zvuči kao neverovatna priča, ali je istinita. Dve sestre zaista se svake večeri zaključavaju u spavaću sobu pod alarmom kako bi se zaštitile od očuha. I socijalni radnici kažu da je to sve u redu, piše Dejli miror o slučaju koji je zaprepastio Britaniju. Koliko god da to zvučalo kao nešto potpuno van pameti, državne službe dale su zeleno svetlo ovoj u najmanju ruku neobičnoj, a mnogi bi rekli monstruoznoj ideji na koju je došla sama majka, a sve kako bi mogla da spava i biti u vezi s njihovim bolesno pohotnim očuhom.

 

Kako bi uopše odobrili ovako nešto, gradski službenici su procenili da su devojčice dovoljno zaštićene od potencijalnog napada činjenicom da bi očuh, u slučaju da ih poželi seksualno napastovati, iz kreveta prvo morao skočiti preko svoje supruge, koju bi probudio. Zaključanim devojčicama je takođe dana prilika da pritiskom na dugme pozovu majku ako žele da odu do kupatila.

 

Baka devojčica ostala je šokirana ovom odlukom.

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

 

- Otkad sam saznala da je novi muž moje ćerke osuđeni pedofil pokušala sam da socijalnim službama iskažem svoju zabrinutost. Sablažnjena sam činjenicom da je tom muškarcu dopušteno da se useli u kuću gde žive moje unuke- ogorčena je baka.

 

Majka pak celu situaciju vidi drukčije. Svesna je suprugove nastranosti jer je prethodno s njim bila u vezi u osamdesetima. Nakon godine dana veze, majka je zatražila da ona bude "osoba s odobrenjem" koja će nadzirati svaki kontakt svog tadašnjeg dečka s osobama mlađima od 16 godina, jer osuđen pedofil ne sme da ima nenadzirani kontakt s njima u okviru odredbe o prevenciji seksualnih prijestupa.

 

Tokom prve godine braka, gradsko veće okruga Devon napravilo je reviziju slučaja te procijenilo da je pedofil još uvek pretnja za devojčice te da u slučaju da njihova majka želi da nastavi vezu s njim, da one moraju biti smeštene kod rodbine.

 

Pošto se vreme koje je njen muž provodio s njenim ćerima očigledno povećalo, majka se opet obratila veću, želeći da odobre "povremene ostanke preko noći" u njihovom domu. Zahtev je odbijen, ali dogodio se obrat.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Majka je kupila i instalirala alarm u kući, a obratila se i udruženju koje pomaže ljudima pogođenima seksualnim zlostavljanjem, uključujući i same pedofile. Stručni tim socijalnih radnika i advokata, uključujući i advokata njihova biološkog oca utvrđeno je da su sigurnosne mere dostatne i adekvatne. Pošto je priča osvanula u britanskim medijima, tamošnjoj se javnosti obratio i Peter Saunders, osnivač Nacionalnog udruženja zlostavljanih u detinjstvu.

 

- Nijedan roditelj, kao nijedna organ vlasti ne smeju da dozvoln da ovako rizikuju detetovu sigurnost. Situacija je još neverovatnija s obzirom na to da znamo kakve su sklonosti seksualnih prestupnika, bilo osuđenih ili neosuđenih, da ponove zločin. Nikakvi alarmi i tehnološke sigurnosne mere neće da zaustave zlostavljanje, a ovaj slučaj je jednostavan primer majke koja se odrekla odgovornosti za svoju decu i vlasti su dužne da intervenišu. Taj čovek očito predstavlja rizik i jedini način da se da devojčice budu sigurne jeste da se on ukloni iz kuće.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • irena

    19. april 2015 | 18:51

    Zakljucala bih ja i nju i njega zajedno na 40 godina sramota da joj je bitnije da sa njim bude u vezi nego bezbednost sopstvene dece!!!! Nije zasluzila da bude majka!!!!!!

  • Kepa

    19. april 2015 | 17:08

    BOLESNI DEMOKRATSKI ZAPAD TO JE EU

  • Grofica

    19. april 2015 | 23:52

    Ona je bolesnija od njega kad dovodi bezbednost svoje dece u pitanje. Zarad koga i cega?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA