ŽENA BRANKA KOCKICE: Nema ništa od penzije!

- Branko će manje da radi, i ja ću manje da režiram, ali penzija ne dolazi u obzir - kaže Slobodanka Aleksić

  • 10

Supruga Branka Kockice, Slobodanka "Caca" Aleksić kaže da njen muž ne odlazi u penziju već smanjuje obim posla kako bi ostavio prostor mlađim generacijama.

- Branku ne pada na pamet da ode u penziju. Jednostavno će smanjiti obim posla. Naš je stav da umetnik treba da ode samo kad umre, a da ni tada ne treba da umre, već da nastavi da živi u bilo kojoj formi -  kaže Caca.

TATATATIRA, POSLEDNJI PUT: Povukao se Branko Kockica! (VIDEO)

Slobodanka kaže da Branko i ona ne vole "penzionere umetnike", kao i da zbog malih prihoda ne žele da idu u penziju.

- Nas dvoje stanujemo u malom stanu, na sedmom spratu, nemamo velike prihode i ne planiramo da odemo u penziju. I Branko će manje da radi, i ja ću manje da režiram, ali penzija ne dolazi u obzir - dodala je ona.

U pozorištu "Puž" ovih dana se proslavlja nekoliko jubileja: pet decenija TV serije "Kockica", 38 godina od prve "Puževe" predstave, 28 godina od useljenja u salu u Radoslava Grujića i 69 godina od rođenja Branka Kockice.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlaja

    20. april 2015 | 21:06

    E koji je kockica kralj, jedva sam cekao svaku emisiju. Nekad smo bili tatatatirci a danas smo klasicni teletabisi. Ziveo nam branko jos sto godina TATATATIRA!!!!

  • Tina

    20. april 2015 | 19:22

    Joj,kad se samo setim tog divnog vremena. Hvala Branku Kockici što je moje bezbrižno,i srećno detinjsvo učinio još srećnijim! Kakva divna vremena...

  • Dag

    20. april 2015 | 20:41

    "Lego Kocke" - ima ceo sver. Mi imamo, ono sto svet nema - "Kockicu"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA