GORAN JE DANIMA PRATIO I PROGANJAO SLAVICU: Najnoviji detalji KRVAVOG UBISTVA I SAMOUBISTVA U CENTRU BEOGRADA!

Prema rečima komšija iz Zemuna gde su živeli žrtva i ubica Milovanović je, navodno bio veoma problematičan i stalno je proganjao Slavicu koja je živela s majkom

  • 25

Goran Milovanović (50) ubio je juče oko podneva Slavicu Rakulj (49) u kafiću "Fracci" u Ulici Strahinjića bana, u kojem je nesrećna žena radila kao menadžer, ispalivši joj četiri metka u leđa, a potom ubio i sebe!

Uprkos zabrani ulaska u kafić, Goran je došao u lokal u koje je radila Slavica s kojom je bio u emotivnoj vezi. Naručio je kafu, sedeo dva sata i čekao da se kafić isprazni, dok očevici kažu da je Slavica sedela kratko s Goranom, a zatim krenula do šanka!

SLAVICE, NE MOGU DA ŽIVIM BEZ TEBE: Ovo su poslednje reči ubice konobarice!

Prema rečima komšija iz Zemuna gde su živeli žrtva i ubica Milovanović je, navodno bio veoma problematičan i stalno je proganjao Slavicu koja je živela s majkom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

OVO JE KONOBAR HEROJ: Evo kako je pokušao da spasi ubijenu koleginicu! (FOTO)

- Bila je dobra žena, a nikada se nije udavala i nije imala decu. Goran ju je proganjao uprkos tome što je imao zabranu prilaska. On je iza sebe imao dva propala braka i sina i ćerku. Često je dolazio kod svog školskog druga koji živi dve kuće od Slavice da bi je vrebao. Mi smo svi zajedno išli u školu i svi se znamo. Strašno je što se sve ovo dogodilo - kaže za "Naše novine" prvi komšija ubijene Slavice.

JEZIVE SCENE U CENTRU BEOGRADA: Iznose tela ubice i konobarice koja je usmrćena s četiri metka! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Goranova majka je živela u istom dvorištu ali u odvojenim kućama sa sinom, kaže:

- Manite me, dosta je meni i moje muke i bez vas.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila...3

    21. april 2015 | 09:16

    E, kasno je sada .

  • Lola

    21. april 2015 | 10:33

    Dokle vise? Dobio zabranu prilaska!? Pa ne mogu da verujem. Sta mislite, da se uvede zakon da svako ko se oseca ugrozenim dobije dozvolu da nosi vatreno oruzje, a ne samo "bolesnici". Odakle budali pistolj? Kada vec policija ne moze da vas zastiti , ajmo brate pa ko u Americi. I onako smo ponovo podtali divlji zapad. Pa kao i oni , udjes u supermarket kupis "utoku" i ....

  • pitanje

    21. april 2015 | 09:53

    Kada ce konacno da se drzava ukljuci u pitanje porodicnog nasilja?! Jos koliko ubijenih zena vam treba?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA