PESNICOM U GLAVU IZ ČISTA MIRA: Žena (50) napala tinejdžerku (17) na Bajlonijevoj pijaci!

Komunalna policija je odmah savladala pomahnitalu ženu i okružili je kako bi sačekali pripadnike policije, dok je devojka iz preventivnih razloga prevezena na Urgenni centar

  • 1

Jutros oko devet sati na Bajlonijevoj pijaci, jednu tinejdžerku je napala žena koja ima oko 50 godina. Sve se dogodilo iznenada i bez povoda, kada je očigledno psihički nestabilna žena fiziki nasrnula na devojku i zadala joj lakše povrede u predelu lica.

Napadača su Komunalni policajci brzo savladali, a prema rečima očevidaca upotrebili su prekomernu silu jer su gospođu udarili kolenom u stomak i zavrtali joj ruku pokušavajući da joj stave lisice, piše Blic.

Nakon što su uspeli da je savladaju, komunalni policajci su je okružli kod autobuske stanice i sačekali pripadnike policije, a kada su oni stigli i saslušali obe strane, stariju ženu su priveli.

- Jutros oko 9. 14 sati na Bajlonijevoj pijaci je napadnuta devojčica ok 17 godina. Starija žena ju je udarila zbog čega je ona iz preventivnih razloga prevezena na Urgentni centar - potvrdila je Nada Macura.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej

    21. april 2015 | 11:33

    A ovi ocevici sto kazu da su je uhapsili prekomernom silom, vole bi da vidim da li bi ta sila bila isto prekomerna da je zena napala njihovu cerku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA