Prebijenom srpskom političaru polomljena jagodična kost, napadač uhapšen!

Uhapšen napadač koji je sinoć oko 19h fizički napao funkcionera stranke Zajedno za Srbiju Sašu Milenića, prilikom čega je dobio teške povrede lica, a narednih dana biće i operisan

  • 0

Kragujevačka policija prošle je noći uhapsila osobu za koju se sumnja da je sinoć oko 19 sati fizički napala funkcionera stranke Zajedno za Šumadiju i profesora Sašu Milenića.

Milenić je prebijen nedaleko od Prve kragujevačke gimnazije de radi. Zadobio je tešku telesnu povredu lica, prelom jagodične kosti. Zadržan je na bolničkom lečenju i biće operisan narednih dana.

Kragujevačka policija uhapsila je I. V. (49) iz Kragujevca i određena mu je mera zadržavanja do 48 sati, zbog sumnje za krivično delo nanošenje teške telesne povrede i nasilničko ponašanje.

PRETUČEN bivši predsednik Skupštine grada Kragujevca!

Gradonačelnik Kragujevca, Radomir Nikolić i predsednik Skupštine grada Milan Urošević najoštrije su osudili napad na odbornika Zajedno za Šumadiju i profesora Prve kragujevačke gimnazije Sašu Milenića.

Gradski odbori većine stranaka tokom prepodneva osudili su u svojim saopštenjima napad na Milenića.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA