Otac Tijane Jurić: Neću dozvoliti da se monstrum izvuče na ludilo!

"Neću dozvoliti da se neko tek tako izvuče glumeći ludilo, makar pokrenuo celu Srbiju", napisao je otac ubijene devojčice na svom Fejsbuk profilu

  • 22
Tijana Jurić i otac Igor Jurić Tijana Jurić i otac Igor Jurić / Foto: Privatna arhiva

Reagujući na vest da je glavni pretres u slučaju ubistva devojčice Tijane Jurić u Bajmoku juče prekinut na zahtev odbrane, jer je okrivljenom ubici pozlilo, naišla je na osudu cele javnosti, a posebno Tijaninih roditelja.

MONSTRUMU JE POZLILO: Odloženo suđenje za ubistvo Tijane Jurić!

Advokat Dragana Đurića zatražio je da se mesaru iz Surčina kog zastupa na suđenju za teško ubistvo maloletne Tijane Jurić, uradi psihijatrijsko veštačenje i utvrdi da li je sposoban da prisustvuje procesu.

TIJANIN UBICA: Drhtim i imam problem sa pamćenjem!

Revoltiran time, Igor Jurić napisao je na svom Fejsbuk profilu da će učiniti sve što je neophodno da spreči da se monstrum koji je svirepo ubio njegovu ćerku izvuče na ludilo.

Foto: Facebook/Igor Jurić Foto: Facebook/Igor Jurić

"Koliko su nam važna naša deca? Da li treba da štitimo ubice naše budućnosti? Neću dozvoliti da se neko tek tako izvuče glumeći ludilo... Obećavam. Makar pokrenuo celu Srbiju. Ovo nije borba za Tijanu već za svako dete ove zemlje...", naveo je Jurić.

(J. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin Englez

    23. april 2015 | 12:12

    Nek izađe. Narod će da mu presudi kad tad

  • cici mici

    23. april 2015 | 14:28

    Samo napred gospodine Juricu,ako sada nista ne uradimo sledeci monstrum ce isto tako da folira i izvlaci se.imate moju podrsku.samo napred.

  • Lazarev grad

    23. april 2015 | 11:42

    I njega bi i ovog drugog monstruma ja na kolac natako pa nek onda glumi ludilo i to javno da svi vide kakvo sudjenje takvi to ne zasluzuju sudjenje sta ima da se sudi tu o cemu mi pricamo ?! Na licu mesta jos u stanici policihe kad je zlocinac priznao zlocin i kad su dokazi to dokazali odmah na licu mesta treba da se presudjuje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA