Ovaj čovek je kriv za KATASTROFU TEŠKU 800 MILIJARDI EVRA!

Čovek odgovoran za finansijski krah Vol Strita 2010, godine, Navinder Sing Sarao (36), operaciju je izveo iz svoje kuće u predgrađu Londona

  • 6

Pre pet godina na Vol Stritu dogodio se potpuni kolaps, kada se, za samo nekoliko minuta, indeks "Dow Jones" strmoglavio za 600 bodova, najviše u istoriji. Za taj neverovatan pad i gubitak od neverovatnih 800 milijardi evra odgovoran je Navinder Sing Sarao (36) koji je operaciju izveo iz kuće u predgrađu Londona.

Ona je dala otkaz na Vol Stritu kako bi postala porno zvezda (FOTO) (VIDEO)

Sing Sarao, koji je ovih dana priveden je na tome zaradio oko 25 miliona dolara. Prijatelji Navindera opisuju kao vrlo bistrog i navode da je uvek voleo da se šali. Na sudu je izjavio da neće pristati na izručenje američkom pravosuđu.

Sarao je optužen za davanje i povlačenje na hiljade naloga, od kojih svaki vredi nekoliko desetina miliona dolara. Nakon što bi oborio cene, Sarao bi kupio ugovor i ostvario zaradu, navodi se u krivičnoj prijavi.

Ukoliko bude proglašen krivim njemu preti kazna od čak 380 godina zatvora!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćorloilo Ćorlo Pk

    23. april 2015 | 19:57

    Da ga osude 380 godina zatvora?! Nema veze, neka prethodno oroči taj kapital, pa kad bude izašao iz zatvora biće još bogatiji i živeće srećno do kraja života! ;-)

  • Bracki

    23. april 2015 | 21:23

    Bjelosvjetski lopingeri sa berze ne vole konkurenciju

  • Nesa

    23. april 2015 | 20:16

    Svaka cast majstoru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA