POHOTNA PROFESORKA SE KAJE: Žao mi je što sam obljubila učenika (15)!

Amber je rekla da je afera bila "greška" i da se izvinjava dečaku zato što mu je oduzela nevinost

  • 10

Profesorka matematike Amber Anderson (27) obljubila je učenika (15), a sada se kaje zbog toga.

Amber se 2013. godine upustila u ljubavnu vezu sa tada 15-godišnjim učenikom, s kojim je razmenjivala golišave fotografije i lascivne SMS poruke. Ubrzo su prešli i na nešto konkretnije - seks, koji je trajao oko tri meseca.

Njihova "šema" je izgledala ovako: dečak bi krenuo prema restoranu brze hrane, a pohotna Amber bi ga pokupila kolima i odvezla svojoj kući.

Majka dečaka je saznala da joj se sin dopisuje s profesorkom, i rekla mu je da prestane s tim. Pošto je o svemu obaveštena policija, inspektori su Amber pozvali na razgovor, na kojem se ona "slomila" i priznala vezu s učenikom. Rekla je da je afera bila "greška" i da se izvinjava dečaku zato što mu je oduzela nevinost.

Sada je čeka zatvorska kazna.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    26. april 2015 | 14:07

    ...dok se učenik ne kaje ni malo... :-D

  • L u nj o

    26. april 2015 | 13:57

    Nemoj tako profesorka vi ste samo radili ono sto je najbolje za djecu,svaki momak u srednjoskloskim danima masta s.x sa profesorkom

  • DJOKA

    26. april 2015 | 13:50

    Ogromni MORALISTI!Kada i u srodstvu imaju intimne odnose i sklapaju brakove radi svojih bogastva tada je u redu,tako dozvoljava njihova hrišćanska vera. Bravo sine,ali roditelji tvoji hoće novac za tvoje zlostavljanje od profesorke.Gluposti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA