Ugušila bebu PLASTIČNOM KESOM, onda je zamotala i stavila u fioku! (FOTO)

Kako navodi detektiv Kritenden, beba je oko 15 minuta do pola sata bila u kesi pre nego što je došao vatrogasac i našao novorođenče, dečaka, još uvek toplog u fioci stola

  • 5

Jedna žena je ugušila novorođenče plastičnom kesom u koju ga je posle zamotala i stavila u fioku stola, i to samo nekoliko minuta pošto ga je rodila. Za ovo je i osuđena.

TATA, JA TE IPAK VOLIM I NEDOSTAJEŠ MI: Silovao ćerku godinama, napravio joj dete, ali ona mu je na kraju rekla ovo!

Kimberli Papas, 25, iz Mičigena u SAD-u, je, kako navodi izveštaj, svog tek rođenog sina zamotala u plastičnu kesu odmah pošto se rodio i time ga ugušila. Porodila se u kupatilu poslovnog centra "Ceva Logistics", kažu iz američke policije.

Nezavisne novine iz Detroita prenose da je Papa istražiteljima rekla da je, nakon što se porodila, pupčanu vrpcu prerezala makazicama za nokte, da se vratila za svoj sto i sakrila bebu.

Kako navodi detektiv Kritenden, beba je oko 15 minuta do pola sata bila u kesi pre nego što je došao vatrogasac i našao novorođenče, dečaka, još uvek toplog u fioci stola.

Zaposleni su pozvali Vatrogasnu službu pošto su na podu kupatila ugledali krv. Bebu su pokušali da ožive, ali su je, nažalost, proglasili mrtvom samo nekoliko minuta pošto je dovedena u bolnicu.

I, mada je Papas rekla nekoliko svojih kolega da se radi o pobačaju, autopsija je pokazala da se radi o ubistvu gušenjem.

Papas, za koju se navodi da je prozborila jedva par reči na suđenju, nije dobila pravo na kauciju. Tereti se za optužnice ubistva, ubistva s predumišljajem, i prvostepenog zlostavljanja dece. Proći će kroz evaluaciju psihologa, psihijatara i ostatka stručnog tima, a onda je predviđeno da se na sudu pojavi 8. juna.

Foto-ilustracija: phalinn / Foter / Creative Commons Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0) Foto-ilustracija: phalinn / Foter / Creative Commons Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0)

Njen advokat, Rob Kazar je rekao Nezavisnim novinama da je Papas već neko vreme na terapiji zbog mentalnih smetnji i da, da je nameravala da ubije bebu, to ne bi uradila na poslu.

Takođe je rekao da ne zna ko je bebin otac, kao i to da ne zna je li taj otac upućen u ono što se dogodilo.

Papas, za koju je potvrđeno da nema kriminalni dosije, sleduje doživotno robijanje zbog čedomorstva.

(Telegraf.rs / Izvor:independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    26. april 2015 | 22:30

    I treba da robija!Ja zelim bebu,a nikako da ostanem trudna,a ona ugusi njeno-monstrum!

  • Twd

    26. april 2015 | 22:33

    Bravo za sud!!! Ovde kod nas bi je pustili posle 6meseci

  • 1988.

    26. april 2015 | 22:37

    E nek je sleduje dozivotna robija kad je tako nesto na podmukao nacin uradila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA