RADOHOLIK, NIKAD NE VIČE, DOBAR PRIJATELJ: Ove činjenice o Putinu će vas potpuno oduševiti!

- Nisam sreo čoveka sa takvim radnim sposobnostima. Veoma kasno leže na spavanje (...) a ujutro već zove telefonom, kad uopšte spava? - rekao je šef predsedničke administracije Sergej Ivanov

  • 19

Vladimir Putin je radoholik, veoma pažljivo sluša sagovornike, predan je prijateljima, nikada ni na koga ne viče, a pri rešavanju međunarodnih problema uvek predlaže partnerima orijentaciju na dužu perspektivu, izjavili su bliski saradnici ruskog predsednika u danas emitovanom filmu "Predsednik" na TV "Rusija 1", posvećenom 15. godišnjici početka Putinovog prvog mandata na mestu šefa države.

OVAKVU PUTINOVU ISPOVEST JOŠ NISTE ČULI: Ja sam deo naroda i PRIPADAM običnim ljudima!

- Nisam sreo čoveka sa takvim radnim sposobnostima. Veoma kasno leže na spavanje (...) a ujutro već zove telefonom, kad uopšte spava? - rekao je šef predsedničke administracije Sergej Ivanov, a prenosi RIA Novosti.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji ministar privrednog razvoja i trgovine, a sada čelnik "Zberbanke" German Gref rekao je da se Putin tokom višegodišnjeg rada nije lišio sposobnosti da sluša sagovornike, zbog čega neretko sednice traju satima.

- Njegova karakteristika, koju nije do danas izgubio, je sposobnost da sluša. Sluša sve, svima daje mogućnost da kažu. Nekada čak više nego što treba. Ponekad se sastanci s njim oduže satima, zbog čega se vrlo često plan rada menja- rekao je on.

Gref je, takođe, kazao da je Putin odan prijateljstvu, kao i da teško preživljava ličnu izdaju i prekida komunikaciju sa onima koji loše postupaju.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Za njega je pitanje zemlje, verovatno, najveća vrednost, zatim, sigurno, pitanje porodice, i pitanje ličnih odnosa, prijateljstva- rekao je Gref, dodajući da zna da je Putin prestao da se sreće sa ljudima sa kojima je bio u vrlo dobrim odnosima, kada su uradili nešto što se protivi njegovim stavovima o svetu ili pristojnosti.

Putinov pres sekretar Dmitrij Peskov ukazao je u filmu Saide Medvedeve na sposobnost Putina da se koncentriše na različite teme i brzo prelazi sa jedne na drugu.

Čelnik holdinga "Interros" Vladimir Potanjin rekao je da Putin skriva svoj unutrašnji temperament i da ni na koga ne viče.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Šef diplomatije Sergej Lavrov rekao je da Putin pri zajedničkom rešavanju međunarodnih problema uvek predlaže zapadnim partnerima da se orijentišu na dugoročnu perspektivu, a ne na dve ili tri godine, do redovnih izbora "kada biračima treba prineti nekakvu impresivnu pobedu".

To "gledanje iza horizonta", rekao je Lavrov, Putina "veoma snažno razlikuje od zapadnih kolega".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA