KAO DA JE ĐAVO UŠAO U NJEGA: Sin rukama i nogama tukao majku do smrti! (FOTO)

Komšije Predraga Jovića (23) iz Vranja koji je rukama i nogama sve do smrti tukao majku Slavicu Jović (50), kažu da nikada nije važio za problematičnog mladića, zbog čega su svi i dalje u šoku

  • 14

Razlog zbog kojeg je Predrag Jović (23) iz Vranja pretukao nasmrt majku Slavicu Jović (50), ostaće velika misterija kako za njegove najbliže, tako i za nadležne organe koji rade na ovom slučaju. Policajci koji su pokušali da smire njegovu agresiju te kobne večeri, ističu da ih je njegovo ponašanje iznenadilo, pišu Večernje novosti.

RUKAMA I NOGAMA TUKAO ŽENU DOK NIJE UMRLA: Jeziv zločin u Vranju

- Ovo je mali grad i mi znamo ko su, uslovno rečeno, "problematični" mladići, a on definitivno nije bio jedan od njih. Prema prvim rezultatima istrage, on nije bio pod dejstvom narkotika zbog čega se pretpostavlja da je ovo uradio u teškom nervnom rastrojstvu - rekao je jedan od inspektora za Novosti.

Inače, tog dana on nije napao, a kasnije i ubio, samo svoju majku, već je po podne pretukao i P. M., vlasnika jedne prodavnice, koji je pokušao da ga spreči da poruši rafove u objektu, ali je Predrag fizični nasrnuo na njega. Kada je tu "završio šta je imao", krenuo je ka kući, ali je usput napao i komšiju koji je bio šokiran njegovim izgledom i ponašanjem.

Svi oni koji su Jovića videli tog dana su rekli da se ponašao užasno i da je jurcao kao sumanut po naselju, ali i da su imali osećaj kao da ga je đavo zaposeo.

Foto: Večernje novosti Foto: Večernje novosti

Kada je uleteo u kuću, rukama i nogama je tukao svoju majku, sve dok ona nije preminula. Čitav ovaj nesrećni događaj je trajao kratko, a policija nije uspela da stigne na vreme.

Slađan Velinović, načelnik vranjske policije je za ovaj list rekao da su imali veoma težak zadatak, jer su trebali da uhapse mladića koji je bio u nervnom rastrojstvu, zbog čega su nekoliko sati pregovarali sa njim kako bi ga nagovorili da sam izađe iz sobe. Ipak, on to nije želeo da učini, zbog čega su pripadnici organa reda bili primorani da razvale vrata.

Slobodan Jović, suprug pokojne Slavice i Predragov otac, i dalje ne može da dođe sebi i poveruje da je njegov sin bio u stanju da počini ovako stravičan zločin.

- Izgledao je zastrašujuće kada su ga izvodili. Bojim se da će jednog dana, kada izađe iz zatvora, napasti još nekog. Bio je povučen u poslednjih nekoliko dana, ali sam mislio da je takav zbog neke devojke - rekao je Slobodan prisećajući se poslednjih nekoliko dana.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    27. april 2015 | 12:59

    Taj je lud jos odavno...samo to nisu primetili...tinjalo ludilo,pa ekaplodiralo.....Jadna zena...rodia ga...gais i cuvas da bi te ludak ubio....

  • Ne volim januar

    27. april 2015 | 13:08

    Vidi se na licu da je poremecen.

  • BATAN

    27. april 2015 | 13:09

    MA KAKAV ĐAVO TO SU GLUPOSTI,RADI SE O TIPIČNOM PRIMERU BARABE KOGA TREBA DOŽIVOTNO ZATVORITI,A U ZATVORU MU DAVATI SLEDOVANJE BATINA SVAKI DAN.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA