NJOJ JE SVAKI MINUT BITAN, SPASIMO JOJ ŽIVOT: Pomozimo Nini Maksić (3) da pobedi bolest!

Malena Nina Maksić obolela je od teškog oblika tumora na mozgu i za lečenje u inostranstvu potrebno joj je oko 30.000 evra. Mole se svi ljudi dobre volje da joj pomognu uplatom na račun, jer je Nini svaki minut bitan

  • 5

Trogodišnja Nina Maksić iz Beograda obolela je od teškog oblika tumora na moždanom stablu.  Njoj je potrebna pomoć za lečenje i mole se svi ljudi koji mogu da pomognu da to i učine.

Ovoj malenoj devojčici su se prvi simptomi opake bolesti pojavili 7. aprila i nakon pregleda na skeneru i magnetu ustanovljen joj je veliki tumor koji se brzo širi.

Ovaj tumor ne može da se operiše, pa je jedini put ka izlečenju zračenje.

Konzilijum lekara je utvrdio da lečenje može da se nastavi u Srbiji, ali roditelji žele da potraže pomoć u inostranstvu.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Kontaktirali su bolnicu u Lajpcigu koja bi mogla da leči Ninu za šta je potrebno oko 30.000 evra, a stupili su i u kontakt sa klinikom u Hjustonu i očekuju odgovor u toku dana.

Nina slabo koristi desnu ruku i desnu nogu i ukoliko ne započne lečenje u što kraćem roku, stvoriće se dodatni problemi.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Ovoj malenoj devojčici možete pomoći uplatom na dinarski i devizni račun.

Dinarski račun :

90-110-0602810.6

Devizni racun za uplate iz inostranstva

SWIFT-BIC: KOBBRSBG

IBAN/Account number RS35205903102168701012

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana

    27. april 2015 | 17:14

    Mogu samo da zamislim kako je Nininim roditeljima. Svakako je sevap pomoci im na svaki nacin. Zelim im da uspeju da se sa svojim detetom izbore za izlecenje. Ali, ako smem samo da primetim, zracna terapija se primenjuje i ovde i, koliko vidim, vec joj je odredjena u dokumentu koji sam procitala. Mozda ta terapija ni u cemu ne zaostaje za onom u inostranstvu a, ako se tumor brzo siri, gubi se vreme dok se skupi novac, ode u Lajpcig, zapocne lecenje.... Ne potcenjujem pamet roditelja niti njihovu muku, i ovo govorim iz najbolje namere. Naprosto coveku se u ovakvim strasnim iskusenjima svest suzi i nekada, iz zelje da ucine najbolje, mogu da pogrese. Onkoloska terapija kod nas se u mnogome u potpunosti poklapa sa protokolima koji postoje u Americi. Na zalost, iz porodicnog iskustva to pouzdano znam. Svaku srecu i uspesno lecenje zelim maloj Nini, gde god da se bude sprovodilo. Dace Bog.

  • Maxa

    27. april 2015 | 17:11

    Moze li pomoc putem sms poruka?

  • Marinko

    27. april 2015 | 17:47

    Dajte broj za SMS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA