Sutra u Republici Srpskoj Dan žalosti

Sahrani pripadnika unutrašnjih poslova, Dragana Đurića, prisustvovaće i delegacija koju će činiti potpredsednik Vlade Anton Kasipović, ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač i ministar saobraćaja i veza Neđo Trninić, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću

  • 2

U Republici Srpskoj sutra će biti Dan žalosti povodom terorističkog napada u policijskoj stanici u Zvorniku, u kojem je život izgubio pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske Dragan Đurić, odlučila je Vlada Republike Srpske na telefonskoj sednici.

Vlada je odredila i delegaciju koja će prisustvovati sahrani stradalog policajca Đurića, a činiće je potpredsednik Vlade Anton Kasipović, ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač i ministar saobraćaja i veza Neđo Trninić, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Policajac Dragan Đurić ubijen je sinoć u terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku, koji je izvršio Nerdin Ibrić (24) iz sela Sapna kod Zvornika. Tom prilikom ranjeni su policajci Željko Gajić i Stevo Milovanović.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ovo je policajac koji je ubijen u terorističkom napadu u Zvorniku! (FOTO)

Ibrić, koji je tokom napada uzvikivao "Alahu ekber", likvidiran je prilikom obračuna sa policijom.

Nerdin Ibrić (24) je sinoć oko 19 časova naoružan upao u policijsku stanicu u Zvorniku i ubio policajca Đurića, a ranio policajce Željka Gajića i Stevu Milovanovića.

(Telegraf.rs/ Izvor: rtvbn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sladjan

    29. april 2015 | 06:16

    Tuga! Saucesce porodici!

  • Спрем те се Спрем те

    29. april 2015 | 07:21

    И опет убисте Србина , Потурице .. И још тражите да останемо са вама као цјеловитост БиХ . ЖИВЈЕЛА СЛОБОДНА РЕПУБЛИКА СРПСКА

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA