TERAZIJE: Samoubica skočio sa zgrade u baštu Mekdonaldsa!

Began Čikarić (47) nakon svađe sa suprugom, skočio je sa trećeg sprata hotela "Kasina" na Terazijama. Prevezen je u bolnicu gde su mu ustanovljene unutrašnje povrede, i nalazi se u teškom stanju

  • 2

Began Čikarić (47) iz Sremske Mitrovice, skočio je u 17.15 časova sa trećeg sprata hotela "Kasina" na Terazijama, saznaje Telegraf.rs! On je pao s visine od 20 metara naočigled posetilaca Mekdonaldsa i šokirao sve prisutne!

Kako saznajemo, Čikarić je u hotelu "Kasina" bio gost sa svojom porodicom, proteklih mesec dana. Neposredno pre skoka njegova supruga sa kojom je bio u svađi, napustila je sobu. Iskoristivši trenutak, nameštajem i odećom blokirao je vrata sobe kako ga niko ne bi sprečio u pokušaju.

On je neko vreme pretio da će skočiti. Vatrogasci su probali da naduvaju zaštitnu mrežu kako bi sprečili pokušaj samoubistva, ali im to nije pošlo za rukom - samoubica je bio brži. Kako nezvanično saznajemo, Čikarić je već jednom u februaru na Zelenom vencu pokušao da se ubije.

Sa teškim povredama i prelomima prevezen je u Urgentni, a prema rečima potparola hitne pomoći Nade Macure, nalazi se na reanimaciji gde je prebačen oko 17.30. Hitna pomoć ga je zatekla bez svesti i opipljivog pulsa, jedva je disao.

Prema poslednjim informacijama, po prijemu su mu utvrđene unutrašnje povrede i odmah je operisan. Njegovo stanje je još uvek veoma teško, i  bori se za život.

(I. Danić / Foto: Twitter@ravnodnevnica)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA