Nije htela da ima seks s njim, pa je završila u bari punoj krvi! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Oborio je na parkingu i seo na nju, a onda je počeo da zabada nož u njeno telo. Nesrećna žena se malo opirala, ali ubrzo je podlegla povredama

  • 6

Stravično ubistvo desilo se 28. aprila u kineskoj oblasti Đinđijang - čovek je naočigled prolaznika nožem na smrt izbo svoju suprugu zato što mu je dugo uskraćivala seks.

Oborio ju je na parkingu i seo na nju, a onda je počeo da zabada nož u njeno telo. Nesrećna žena se malo opirala, ali ubrzo je podlegla povredama.

Što je najgore, nekoliko prolaznika je to mirno gledalo. Samo jedna žena je pritrčala i počela da razdvaja ubicu od njegove žrtve, ali bila je suviše slabašna, a niko joj nije priskočio u pomoć.

Zlikovac je zatim legao pored njenog beživotnog tela, oko kog se širila bara krvi, i tako sačekao policiju.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strasno

    1. maj 2015 | 16:51

    Kakvi su bre ovo ljudi gledaju i snimaju,niko da pomogne ili da spreci. UZAS!!!

  • ~~

    2. maj 2015 | 07:56

    Samo je jedna slabašna zena priskočila u pomoć.... Šta se čudimo ovako bi bilo i kod nas isto! Malo ko bi od nas se umešao, što zbog plašenja za sopstveni zivot sto iz drugih stvari. Da ne kazem raznoraznih ispitivanja, svedočenja maltretiranja po sudovima itd. Samo ću vam kratko moj jedan susret opisati, vraćao sam se iz noćnog provoda polako sam vozio da bi izbegao policijske patrole, ugledam pored parka lik mlati devojku, kao pravi glupi kavaljer zaustavim automobil izadjem iz auta i bez priče pridjem grubijanubi odvalim ga u nos, K'O, zatim glupača da ne kazem drugačije dize se sa zemlje onako sva krvava (nos i usne) meni majku psuje, šta sam to uradio, i ogrebla me po lici svojim kandzama da ne kazem noktimanod kojih i dan danas imam oziljke po licu. Dan danas mi je krivo što nisam i nju patosirao... Izgleda da imbje bio onaj naš čuveni balkanski sindrom. Što je više bije......sve ga više voli. Tako da sam od tada rekao sam sebi da se bodu nozevima da se rokaju pištoljima.......ja ne stajem. Toliko od mene, minuse molim.

  • %#%

    2. maj 2015 | 13:53

    Kad bi neko i pomogao radio bi to sa rizikom da ne odgovara, jer bi zamislite štitio žrtvu a ugrozio skota. Dok zakon bude štitio skotove a ne žrtvu tako će biti. Jer neće niko sebe da dovodi u problem bez potrebe. Vi kao savestan građanin, koji ne trpi nasilje, više se pravdate nego nasilnik, pa zato svi okreću glavu i čine se nevešti, jer će biti potrebna SVETLOSNA godina, da dokažete da ste SAMO hteli da pomognete. Ne treba se više čuditi što je narod ne zainteresovan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA