NAJNOVIJI DETALJI KRVAVOG GAŽENJA PEŠAKA U BEOGRADU: Od SILINE udarca LETEO je nekoliko metara i pao na drugi auto!

Kojom brzinom se kretao automobil, najbolje govori činjenica da je pešak Marko Jovanović (31) od udarca leteo nekoliko metara i pao na haubu "škode fabije" gde je na licu mesta ostao mrtav

  • 4

Policija intezivno traga za vozačem koji je preksinoć oko ponoći pregazio Marka Jovanovića (31) u Ulici pilota Mihaila Petrovića u beogradskom naselju Vidikovac, pa pobegao! Inspektori su preuzeli snimke sa bezbednosnih kamera na objektima u blizini mesta nesreće.

Nesreća se dogodila u blizini pešačkog prelaza na raskrsnici kod "Mekdonaldsa", a kojom brzinom se kretao automobil, najbolje govori činjenica da je pešak od udarca leteo nekoliko metara i pao na haubu "škode fabije" gde je na licu mesta ostao mrtav!

TRAGEDIJA U RAKOVICI: Ubio pešaka na ulici, pa pobegao!

Vozilo koje je udarilo pešaka je bez zaustavljanja i velikom brzinom produžilo prema Rakovici.

Portparol Hitne pomoći dr Nada Macura rekla je da je pešak preminuo na licu mesta u 00.25 sati pošto je dobio teške povrede glave u saobraćajnoj nesreći.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladjan

    4. maj 2015 | 09:31

    Ovaj ce bome u zatvor.. I treba.. Ali treba i onaj tatin sin!!

  • SLOBODAN

    4. maj 2015 | 12:37

    Kazu da se ne zna kojom je brzinom isao a odbacio ga nekoliko metara.Kad je ubica mali Mirovic dzipom udario devojku na peackom prelazu vi odbacio je 20-30 metara,vec posle 2-3 dana je strucnjak prof.Vujanic sa masinskog fakulteta rekao da to vozilo nije islo brze od 55 km/sat STVARNO BIZARNO

  • SickSide

    4. maj 2015 | 13:36

    Pocivaj u miru bro!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA