ŠARLOT, DAJANA, ALIS: Nećete verovati kolika je kvota da će se nova princeza zvati ovako!

Iako je do juče kao favorit spominjano ime Šarlot, u poslednjih par sati u kladionicama je na prvo mesto izbilo ime Alis

  • 2

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton porodila se u subotu i na svet je donela devojčicu. Velika Britanija je dolazak na svet male princeze slavila ceo vikend, a kladionice i dalje primaju uloge kako će se zvati praunuka kraljice Elizabete.

Kejt i Vilijam prvi put pokazali javnosti tek rođenu princezu! (FOTO)

Svet će još malo morati da sačeka dok kraljevska porodica saopšti ime ćerke princa Vilijama, a britanski mediji kažu da su imena Alis i Šarlot favorit u kladionicama. Britanci su dva dana čekali da se saopšti ime princa Džordža, rođenog 2013. godine.

- Ime Alis ima velike šanse da bude izabrano za novu princezu - naveli su mediji i dodali da to ime već postoji u britanskoj kraljevskoj porodici - tako se zvala druga ćerka kraljice Viktorije.

IME BUDUĆE BRITANSKE PRINCEZE? Iznenadiće vas, ali nije Dajana!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Drugo dete princeze Kejt Midlton i princa Vilijama, provela je prvu noć u Kensingtonskoj palati. Kladioničari su kada se objavilo da je vojvotkinja od Kembridža trudna, predvideli da će se roditi devojčica.

Britanci bi voleli da se princeza zove Dajana, po baki koja je poginula u saobraćajnoj nesreći, ali, po kladionicama, to ime ima male šanse na uspeh. Na početku se čak spekulisalo da će roditi bliznakinje i da će one nositi imena po pokojnoj princezi Dajani i kraljici Elizabeti.

U ČAST LEJDI DI: Vilijam i Kejt će ćerki dati ime Dajana

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Kada se saznalo početkom februara da će roditi devojčicu, imena koja su se našla na listi kladionica su i Margaret, po pokojnoj kraljičinoj sestri, i Šarlot, po srednjem imenu sestre vojvotkinje od Kembridža – Pipe Midlton.

Ime Šarlot nije dugo davano u kraljevskoj porodici zbog čega kladionice smatraju da će se buduća princeza zvati upravo tako. Šarlot je i ženska verzija imena Čarls, princezinog dede, a to je i ime kraljice Džordža III.

STIGLA PRINCEZA: Kejt Midlton rodila ćerku, ovo su najvažniji detaljI!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Drugo mesto dele Alis i Koral. U igri su i Olivija, Viktorija i Elizabeta. Inače, Alis je ime majke vojvode od Edinburga i ćerke kraljice Viktorije. Spominje se i ime Aleksandra, koje je srednje ime britanske kraljice Elizabete.

Kvote u kladionici "VIlijam Hil" za ime Alis su 2 prema 1, za Šarlot 5 prema 2, za Elizabet, Oliviju i Viktoriju 7 prema 1. Za ime Dajana je kvota 10 prema 1.

Kladionice su već izgubile 500.000 funti podelivši dobit onima koji su se kladili da će biti devojčica. Ukupni dobici kladioničara mogli bi dosegnuti milion funti ako pobedi neko od imena koja su opticaju.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

TEORIJE ZAVERE: Kejt Midlton nije rodila dete, to je uradila SUROGAT MAJKA!

Ukoliko se ipak odluče da princeza dobije ime po majci princa Vilijama, Velika Britanija će imati novu pricezu Dajanu.

Zasad prinova u kraljevskoj porodici još uvek ima "samo" službenu titulu - Princeza od Kembridža.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA