IŠAO NA ŽIVCE MAJCI: Policija uhapsila nedužnog dečaka (10)! (FOTO)

Šon nije verovao da će zbog bezobrazluka policija doći na vrata njegove kuće, međutim, stvarnost je bila drugačija. Oficir sa lisicama je pozvonio, ušao u kuću, zavezao dečaku ruke i odveo ga u policijska kola

  • 18

Policija iz Džordžije u Americi je uhapsila jednog 10-godišnjaka Šona, jer je svojoj majci Čikiti Hil išao "na živce" svojim bezobraznim ponašanjem!

JEZIVO!!! Vrištala je u snu, a kad se probudila, videla je da je SILUJE ROĐENI SIN (14)!

Ovakva surovost je kranje nedopustiva, jer policajci nisu nadležni za ispunjavanje želja isfrustriranih majki. Međutim, Čikita je zamolila nadležne organe da dođu i lažno uhapse njenog maloletnog sina kako bi se on barem malo smirio.

Foto: Facebook/Chiquita Hill Foto: Facebook/Chiquita Hill

Pozvala je policijsku stanicu telefonom i objasnila im sve u detalje.

Šon nije verovao da će zbog bezobrazluka policija doći na vrata njegove kuće, međutim, stvarnost je bila drugačija. Oficir sa lisicama je pozvonio, ušao u kuću, zavezao dečaku ruke i odveo ga u policijska kola. Uplakani i prestrašen mališan je za sve to vreme zapomagao.

Foto: Facebook/Chiquita Hill Foto: Facebook/Chiquita Hill

- Samo sam želela da ga uplašim, nikako da mu naudim - rekla je majka.

- Želela sam da sankcionišem loše ponašanje u startu, da ne pustim da poraste i bude ovako bezobrazan - objasnila je Čikita.

Foto: Facebook/Chiquita Hill Foto: Facebook/Chiquita Hill

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila2

    5. maj 2015 | 21:05

    Ja podrzavam! Bolje je da ga u startu zaplasi kako ne bi kasnije postao lopov, narkoman, ubica... Ne podrzavam kad se majka vadi na foru "pa on je jos dete" ili "to svi tinejdzeri rade, proci ce"...a nikad ne prodje i onda strada neko neduzan. Mozda neki misle da sam otisla predaleko, ali ako se na vreme ne reaguje kasnije ti ne vredi... A ovde nisu objasnili celu situaciju i iz ovog ugla izgleda kao da je ova majka surova.

  • Bazinga

    5. maj 2015 | 21:44

    Mora se nekako snaci kad su batine zabranjene. Inace, to je najveca glupost, zabraniti da se tuku djeca xd

  • Сале ;-)

    5. maj 2015 | 21:33

    Исправно.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA