ZGAZIO MLADIĆA, PA GLEDAO UVIĐAJ: Jezivi detalji nesreće na Vidikovcu!

Prema navodima iz istrage, Mikić je nakon što je pregazio nesrećnog Jovanovića pozvao majku Jelenu i ona mu je navodno rekla da ostavi vozilo na nekom od obližnjih parkinga. Ona je odmah potom došla po njega na dogovoreno mesto i zajedno su se uputili na mesto nesreće

  • 13

Uroš Mikić (22) koji je proteklog vikenda automobilom usmrtio Marka Jovanovića u beogradskom naselju Vidikovac, posle zločina koji je počinio vratio se sa majkom na lice mesta i posmatrao policijski uviđaj.

Prema navodima iz istrage, Mikić je nakon što je pregazio nesrećnog Jovanovića pozvao majku Jelenu i ona mu je navodno rekla da ostavi vozilo na nekom od obližnjih parkinga. Ona je odmah potom došla po njega na dogovoreno mesto  i zajedno su se uputili na mesto nesreće.

UBIO MI SINA I UTEKAO, KAKO MISLI DA ŽIVI S TIM? Očaj majke čijeg je sina pregazio auto na Vidikovcu

U domu nastradalog Marka Jovanovića vlada tuga i neverica.

Telegraf.rs Telegraf.rs

- Marka smo zauvek izgubili i bol je prevelik, ali još ga većim čini to što je ubica našeg sina i unuka, najpre pobegao, ne pruživši mu pomoć. Njihova bezobzirnost u svemu ovome je nedopustiva i ne oprašta se  - kaže neutešna Dobrila, baka nastradalog Marka.

UHAPŠEN VOZAČ UBICA: Vozio bez dozvole, pregazio pešaka na Vidikovcu, pa pobegao!

- Živim u Kragujevcu, odakle su poreklom i moja ćerka Branka i Marko. Sećam se da sam do kasno gledala televiziju, kada sam i čula vest o nesreći na Vidikovcu.

Dobrila, Markova baka, kaže da nije mogla ni da nasluti nesreću.

Foto: Tanjug/Irfan ličina Foto: Tanjug/Irfan ličina

- Tokom prepodneva istog dana, dakle posle nekoliko sati od kad sam na televiziji čula vest o nesreći na Vidikovcu, Markov očuh Predrag mi je javio da mi je unuk poginuo. Nisam stigla ni da vrisnem, nešto pitam, kažem. Samo sam klonula - priča neutešna žena za "Večernje novosti".

- Moja Branka je neutešna. Njih dvoje su bili jako vezani. Branka se razvela od Markovog oca pre više od 15 godina. Zajedno sa Markom došla je u Beograd. Preudala se, ali je sve činila da od Marka napravi dobrog mladića i poštenog čoveka.

Podsetimo, saobraćajna nesreća u kojoj je nastradao Marko Jovanović dogodila se 2. maja kada je Uroš Mikić, vozeći brzinom većom od 130 kilometara na sat naleteo na nesrećnog mladića. Od siline udarca Marko je odleteo nekoliko metara i pao na šoferšajbnu drugog automobila.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Mikić je na saslušanju u policiji priznao da je "golfom 2" naleteo na Jovanovića i da je nakon toga pozvao majku koja je došla po njega. On nije rekao gde je sakrio automobil kojim je usmrtio nesrećnog mladića. 

Urošu Mikiću je odrećen pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    6. maj 2015 | 06:44

    ALI JE MAMA ZA JOŠ VEĆU KAZNU OD SINA UBICE. SVAKOM KO SEDNE ZA VOLAN MOŽE SVAŠTA DA SE DOGODI. ALI LICEMERNO POSMATRATI LJUDE U NAJVEĆEM BOLU, POLICIJU KAKO TRAŽI, I PRAVITI SE LUD, JE ZA KAZNU, PA DA UPAMTE SVOJ BEZOBRAZLUK.

  • Ivke

    6. maj 2015 | 07:05

    A jel gospodji mami određen pritvor?

  • zemun

    6. maj 2015 | 08:21

    balavci ne zreli . I u tridesetim će biti zavisni od svojih mama. Maksimalna kazna predviđena zakonom, bez i jedne olaksavajuce okolnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA