BOSANAC KUPIO BAGER PREKO INTERNETA: Platio ga 5.000 evra, ali mu nikada nije stigao!

Sa kompanijom iz Velike Britanije je oštećeni dogovorio kupovinu i isporuku bagera. Odmah potom je, tačnije u maju 2014. godine, putem Vestern Juniona uplatio 5.000 evra, ali mašina mu nikada nije isporučena

  • 16

Policijski službenici Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo intenzivno rade na rasvetljavanju krivičnog dela prevare, nakon što je oštećeni prijavio da je prevaren prilikom kupovine građevinske mašine.

LUDILO U BOSNI: Zaledili bombu, izvukli osigurač i ostavili je da eksplodira kada sunce otopi led!

Naime, kako smo saznali od Danke Tešić, portparola CJB Istočno Sarajevo, slučaj je prijavio V. Č. te je policiji pojasnio kako je putem olx.ba i mobilnog telefona stupio u kontakt sa osobom koja se predstavila kao strani državljanin, predstavnik preduzeća iz Velike Britanije.

Navodno, predstavio se kupcu kao Majkl Stjuart Hul iz kompanije Solušon limited iz Velike Britanije.

Sa njim je oštećeni dogovorio kupovinu i isporuku bagera. Odmah potom je, tačnije u maju 2014. godine, putem Vestern Juniona uplatio 5.000 evra, ali mašina mu nikada nije isporučena.

- Oštećeni je predao svu dokumentaciju odnosno dokaze o uplati novca kao i druge relevantne dokaze koji potvrđuju navode prijave - rekla je Danka Tešić.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja odnosno identifikaciji i pronalasku prevaranta.

(Telegraf.rs / Izvor: klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draleRS

    6. maj 2015 | 14:26

    a da li je predao dokumentaciju o inteligenciji?

  • kosmopolita

    6. maj 2015 | 15:03

    Vec nekoliko godina su u EU poznate prevare iz GB u vezi prodaje bagera,automobila ,motora i sl. Nije prvi a ni poslednji

  • Veka

    6. maj 2015 | 14:58

    Ovde komentarisu vidim, sve sami geniji I suva inteligencija. Oni koji nesto znaju, znaju I da mogu biti prevareni, jedino ko nema prebijene pare u dzepu ne moze biti prevaren.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA