UČENIK UDARIO PROFESORA NA ČASU: Snimak obračuna u učionici! (VIDEO)

Na snimku se vidi kako učenik negoduje zbog ocene, a zatim se vraća na svoje mesto. Raspravlja se nastavlja da bi zatim učenik ponovo ustao, došao do svog profesora i ošamario ga tako jako da su mu naočare pale s glave

  • 52

U jednoj školi na Kosovu desio se incident između profesora i đaka, kad je posle manje rasprave učenik ustao i rukama ošamario profesora.

Na snimku se vidi kako učenik negoduje zbog ocene, a zatim se vraća na svoje mesto. Raspravlja se nastavlja da bi zatim učenik ponovo ustao, došao do svog profesora i ošamario ga tako jako da su mu naočare pale s glave.

Nije poznato u kom mestu i u kojoj školi se ovo desilo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 50 nijansi

    8. maj 2015 | 16:24

    Kako moze profesor da bude kriv!?Izbacio je stoku jer je verovatno zaslužio!Ja se nikad nisam posvađala sa profesorom,valjda postoji neko poštovanje!Stoka nevaspitana,tako ga kući ne vaspitali!Idiot!Da je neki profesor glavu bi mu razbio,nego je čovek stariji!Bas sam se iznervirala,nisu profesori krivi,nego kućno nevaspitana,ako ovaj ima kuću i roditelje!Ulica!

  • Анти Антифа

    8. maj 2015 | 15:51

    Тзв.професори су сами криви за ово.Са друге стране ово је случај за полицију а родитељи/старатељи као и малолетник треба кривично да одговарају и да исплате милионску штету

  • Aca

    8. maj 2015 | 17:21

    Profesoru udariti samar sramota treba njega nasamarati i poslati u rudnik da kopa posto ima viska energije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA