Palma gradi najveći vodopad na Balkanu!

Oni koji dođu u Jagodinu, proći će, razgledaće vodopad, slikaće se pored njega, rekao je Marković, koji je dodao i da će uz vodopad posetioci moći da se opuste i reše svoje psihičke probleme

  • 6

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma kaže da se u Jagodini gradi najveći veštački vodopad na Balkanu, koji će biti završen do kraja meseca.

JAGODINA KAO SRPSKO MORE: U akva parku i po 5.000 ljudi dnevno! (FOTO)

- Ne mogu vam objasniti slikovito kako će izgledati, ali sam siguran da će to biti jedna od najboljih turističkih atrakcija u Srbiji i na Balkanu - rekao je Marković na konferenciji za medije.

Oni koji dođu u Jagodinu, proći će, razgledaće vodopad, slikaće se pored njega, rekao je Marković, koji je dodao i da će uz vodopad posetioci moći da se opuste i reše svoje psihičke probleme.

PALMA: Jagodina kandidat za Olimpijske igre!

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Odgovarajući na pojedine kritike što je izgrađena fontana, Marković je rekao da će fontana "proizvoditi turiste, svakog dana je puno turista, zahvaljujući fontani koju smo napravili, a ne postoji takva fontana u Srbiji".

Fontana u Izletištu "Potok, otvorena je 30. aprila, ima oblik jagode i nalazi se u neposrednoj blizini Akva-parka, Zoo-vrta, Muzeja voštanih figura, tržnog centra "Vivo"...

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA