PUTUJETE U GRČKU? Evo kako možete zaobići Makedoniju u kojoj bukti rat!

Dok se situacija ne smiri u Makedoniji, najsigurnije je u potpunosti zaobići severni deo ove zemlje kojim se prolazi kada se putuje za Grčku. Pravac Dimitrovgrad, pa Kulata i izlazite pravo na Solun

  • 52

U Kumanovu je od jutros opsadno stanje zbog teroristčkog napada šiptarskih terorista. Makedonska policija napustila je granicu, a s obzirom na to da je Kumanovo veoma blizu granice sa Srbijom i da se tuda prolazi kad se putuje za Grčku, preporučuje se traženje alternativnih pravaca i graničnih prelaza.

OPASNO SE ZAKUVAVA: Makedonska policija napustila granicu sa Srbijom!

Jedna od mogućnosti za sve koji u skorije vreme planiraju da putuju za Grčku jeste da krenu put Bugarske.

RAT SE PRELIVA I NA REGION: Blokiraj autoput Beograd-Skoplje!

Ukoliko putujete iz Beograda, automobilom možete otići do Dimitrovgrada i preći obližnji granični prelaz, pa zatim krenuti put Soluna, savetuje Miloš Jovović, direktor Travellanda.

- To je put sa skoro identičnom kilometražom i alternativa koja je korišćena i kad su štajkovali makedonski i grčki carinici na Đevđeliji i na grčkom prelazu Evzoni - kaže Jovović izaražavajući nadu da će se situacija brzo smiriti.

Dok se situacija ne smiri u Makedoniji, najsigurnije je u potpunosti zaobići severni deo ove zemlje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    9. maj 2015 | 17:55

    Pazite se putnici I vozaci sa kolima koji krecu put Grcke preko Bugarske?Na putu kroz Bugarsku postoje organizovane kriminalne grupe koje na razne nacine pokusavaju da vam ukradu novac,zato novac razdvojiti na 2-3 mesta,pozeljno ici u grupi 3- 4 vozila.Ako vas policija zaustavlja dobro gledati u kola njhova,uniformu I znacku I odmah cela kolona nasih vozila da stanu.Nista ne kupovati od tih lopova jer oni samo gledaju da vas pokradu.Otvorite cetvoro oci ako idete kroz Bugarsku kolima.Kada udete u Bugarsku sacekate nase ljude koji idu za Grcku pa ici u koloni najsigurnije.

  • Dragan

    9. maj 2015 | 19:01

    Idemo svi kolektivno u tri lepe ...........

  • Sneška

    9. maj 2015 | 17:55

    Skoplje normalno funkcijonise..Ljudi urazumite se...Ne znam ko se jos ratu raduje,sem bolesni umovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA