UČK NAJAVLJUJE NASTAVAK RATA: Ujedinićemo teritorije sa albanskim stanovništvom!

- Mi izjavljujemo da ćemo nastaviti da napadamo bez milosti policiju i vojsku. Borićemo se do kraja da se ujedine teritorije sa albanskim stanovništvom - navodi se u saopštenju, koje prenose albanski mediji

Jedna od grupa koja nosi ime Oslobodilačka nacionalna armija, ili UČK, putem interneta preuzela odgovornost za napad na makedonsku policiju, kao odgovor na "višednevno uznemiravanje Albanaca u okolini Kumanova", piše prištinski Bota sot.

- Mi izjavljujemo da ćemo nastaviti da napadamo bez milosti policiju i vojsku. Borićemo se do kraja da se ujedine teritorije sa albanskim stanovništvom. Danas smo jači, a sutra ćemo biti još jači. Mi smo svuda u gradu, narodu i selima - navodi se u saopštenju, koje prenose albanski mediji.

Ipak, verodostojnost ove tvrdnje, za sada, nije moguće proveriti.

RAT U MAKEDONIJI: Šiptarski teroristi izrešetali trojicu policajaca! (FOTO) (VIDEO)

HAOS UŽIVO: Helikopteri nadleću i Skoplje, ima mrtvih! (VIDEO) (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srele

    9. maj 2015 | 18:21

    Dokle više, stoko šiptarska!???? Ajmo svi pravoslavci zajedno!!! Sutra će biti kasno!!! Za krst časni i slobodu zlatnu!!!

  • ДУШАН КРАИШНИК Б.Л

    9. maj 2015 | 19:13

    E zao mi djece , A l kunem se u boga da cu opet u rat u kojem sam i bio 4 godine zajedno sa mojom rođenom braćom i ostalom srbskom braćom!!dosta mi je vas bagro siptarska , dobicete ono StO ste i zasluzili, u vama nema nista ljudsko , ja Sam i protiv muslimana i hrvata ratovo al opet se moze stim ljudima popricati , naravno ne sa svim!!! A vi ste jedne hijene , ma hijene to, je Jos lijepa zivotinja na sprema vas, opet ponavljam zao mi djece al StO se mora mora , braco moramo biti slozni jer ovo neide na dobro ....pozdrav iz Republike Srbske , i znajte braća vaša su tu!!!

  • srbin

    9. maj 2015 | 18:15

    docice i vama jednom kraj stoko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA