TRAGIČAN KONAČAN BILANS: Albanci pobili osam policajaca, ranili još dva! (FOTO)

Jedan policajac koji je ranjen u jučerašnjoj pucnjavi podlegao je povredama u skopskoj bolnici, jedan je poginuo danas u sukobu s teroristima, dok je još jedan mrtav policajac pronađen prilikom raščišćavanja terena

  • 19

Broj ubijenih policajaca u okršaju sa teroristima u Kumanovu povećao se sa šest na osam, javila je makedonska televizija Sitel.

SLAVA HEROJU: Jedan od poginulih policajaca u Kumanovu bio je Srbin!

Agencija MIA navodi imena poginulih pripadnika policije: Žarko Kuzmanovski (32), Sašo Samoilovski(32), Nenad Serafimovski (28), Isamedin Osmani, Boban Ivanović i Goran Ilievski, a imena preostala dva ubijena policajca još uvek nisu poznati.

RAT U MAKEDONIJI SE NE SMIRUJE: Ubijen još jedan policajac, ranjena dvojica, rafali odjekuju, helikopteri iznad grada!

Jedan policajac koji je ranjen u jučerašnjoj pucnjavi podlegao je povredama u skopskoj bolnici, jedan je poginuo danas u sukobu sa teroristima, dok je još jedan mrtav policajac pronađen prilikom raščišćavanja terena.

ČUJU SE I EKSPLOZIJE: Evo kako trenutno izgleda Kumanovo!

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Gradonačelnik Kumanova Zoran Damjanovski rekao je Tanjugu da su tokom jutra, prema nezvaničnim informacijama, teže ranjena još dva policajca u sukobima koji još traju u ovom gradu.

Ovo su TERORISTI UČK koji su odgovorni za RAT U MAKEDONIJI!

- Situacija je i dalje dramatična, jutros između 6.30 i 7.30 bila su borbena dejstva, detonacije i pucnjava. Naše insajderske informacije, pošto odnos između lokalne samouprave i MUP-a nije na zavidnom nivou, su takve da su dva pripadnika MUP-a jutros teže ranjena, a možda su i u životno ugroženi - rekao je Damjanovski.

Trenutni bilans žrtava je osmoro poginulih i 33 ranjena policajca. Sporadična pucnjava u Kumanovu još uvek odjekuje.

Nemire u Makedoniji možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ORTHODOX BROTHERS

    10. maj 2015 | 14:29

    Trebamo sve okolne zemlje da se udružimo i da im zaista pokažemo kako izgleda u stvarnosti ovo za šta nas optužuju i da ih sateramo u centar Albanije sve.Da li mogu mediji iz okruženja barem da krenu u medijsku žestoku kampanju otkrivanja prave istine o Albancima.Dajte,zovite kolege iz Grčke,Makedonije,Crne gore i Rusije...krenite u akciju.Otvorite svetu oči,ne dozvolite Amerikancima da nas satanizuju!

  • Veljko

    10. maj 2015 | 14:06

    Jel se zna koliko je terorista pobijeno?

  • ТОРНАДО

    10. maj 2015 | 15:18

    POLICIJO MAKEDONIJE UDRITE U MESO ! NE STEDITE MUNICIJU ! POZDRAV GENERALU TIMOVU !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA