ČUDO SVETOG VASILIJA OSTROŠKOG: Doktori su otpisali ovu devojčicu, a onda je čudotvorac izlečio (VIDEO)

Nebrojena su čuda koja su se desila molitvama Svetog Vasilija Ostroškog, a ovaj slučaj vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim

  • 33

Pred moštima ovog sveca mnogi bolesni uspeli su da se iscele, a nije retkost da u manastir Ostrog dolaze i pripadnici drugih religija kako bi pronašli mir i pomoć.

NARODNA VEROVANJA na Svetog Vasilija Ostroškog, SLAVA MU I MILOST!

SVA NARODNA VEROVANJA NA VELIKE PRAVOSLAVNE PRAZNIKE!

Zdravlje je ljudima najvažnije, a toga postanu svesni tek kada teško obole. Kada zakažu medicina i svi mogući lekovi, ljudi traže spas od ostroškog čudotvorca Vasilija.

I dešavalo se dosta puta, godinama unazad, da u gornjem Ostrogu nepokretni prohodaju, gluvi proslušaju, a nemi progovore.

Teško je rečima opisati takvo iskustvo, što svedoči i doživljaj ove devojčice i njene majke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOZA ZEMUNAC

    12. maj 2015 | 15:00

    SLAVA MU I MILOST.

  • Milica

    12. maj 2015 | 18:52

    Ja i suprug smo bili na Ostrog. Razlog je da od svece iz molimo milost. Ja za sestru da dobije dete , a suprug za snaju rođenoga / brata supruga. Bio je juli mesec iste godine su zacele u isto vreme . Saznale su da su trudne pred novu godinu, da bi se za pravoslavnu kod obe utvrdila trudnoca! Hvala svecu , sada obe imaju decu moja seka troje decaka , snaja ima dve devojcice! Hvala Svecu do Srca!

  • Veljo

    12. maj 2015 | 18:42

    Mene je izbavio od droge a drogirao sam se 10 godina.čist sam 6 god.treba ići pod Ostrog i čitati akatist sv Vasiliju ili ponekad poslati novac.stvarno pomaze.garantujem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA