PALA ZBOG MITA OD 400 EVRA: Uhapšena tržišna inspektorka u Kragujevcu!

- Sumnja se da je inspektorka 7. i 11. maja od dvojice Kragujevčana zahtevala i primila mito u iznosu od 400 evra, kako ne bi izvršila kontrolu ugostiteljskog objekta koju je morala da izvrši - navode iz policije

  • 7

Kragujevačka policija uhapsila je danas tržišnu inspektorku zaposlenu u Republičkoj tržišnoj inspekciji zbog sumnje da je primila 400 evra da ne bi kontrolisala jedan ugostiteljski objekat.

Ona je juče zatečena na delu u jednom ugostiteljskom objektu, prilikom primanja obeleženih novčanica, saopštava policija.

- Sumnja se da je inspektorka 7. i 11. maja od dvojice Kragujevčana zahtevala i primila mito u iznosu od 400 evra, kako ne bi izvršila kontrolu koju je morala da izvrši - kažu iz policije.

Inspektorki je određena mera zadržavanja do 48 sati, zbog sumnje za krivično delo primanje mita. Osumnjičena će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    12. maj 2015 | 12:26

    Iritira to sto nagrabuse samo neki,sporadicni slucajevi svakako.Umesto da se to zlo od korupcije iskoreni sistematski tako sto cemo procitati za njih dosta u jednom danu,a ima ih poprilicno u svakom segmentu drustva!

  • &

    12. maj 2015 | 13:06

    Ako,nije to samo sad,to je jos 856 puta po 400€ !

  • Mitar

    12. maj 2015 | 14:01

    Cika mita bice prisutan stalno sve dok se ne postave pravi i posteni inspektori koji bi kontrolisali ove sadasnje .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA