SERIJSKI UBICA HARA AMERIKOM: Pronađeni leševi četiri žena, građani u strahu od novih ubistava! (FOTO)

Istražitelji koji rade na ovom slučaju veruju da je jedna osoba odgovorna za smrt svih ovih žrtava, a osumnjuičeni koji je prethodno ubio žene "odgovara definiciji" serijskog ubice

  • 0

Beživotna tela četiri osobe pronađena su iza šoping centra u Konektikatu tokom istrage zločina serijskog ubice i to na mestu gde su prethodno nađena tela tri žene. Naime, ostaci koji potiču od više tela su predati glavnom forenzičaru, rekao je Džejms Vordvela, šef policije grada Nju Britan, objavili su strani mediji.

- Istražitelji koji rade na ovom slučaju veruju da je jedna osoba odgovorna za smrt svih ovih žrtava, a osumnjuičeni koji je prethodno ubio žene "odgovara definiciji" serijskog ubice - naveo je Brajan Preleski, državni tužilac iz tog grada i dodao da je reč o Vilijamu Devibu Hauelu.

- U ovom trenutku javnosti ne preti opasnost od serijskog ubice - istakao je on, ali nije objasnio na koga bi policija mogla da sumnja, samo je dodao da istraga podržava njihovo čvrsto uverenje da osoba koja je to počinila nije u stanju da sada nastavi sa zločinima. Jedan od četiri posmrtna ostatka pronađena u istrazi započetoj u aprilu pripadao je ženi koja je identifikovana kao Melani Rut Kamilini, koja je nestala iz obližnjeg grada u januaru 2003.

Forenzičari su ranijih godina identifikovali tri žrtve - Dajanu Kjuzak, Džjvalin Džoj Martines i Meri Džejn Menard, koje su takođe poslednji put viđene 2003. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA