Izgorela kuća tinejdžera osumnjičenog za ubistvo mladića u masovnoj tuči

Dvadesetpetogodišnji Srđan M. ubijen je noćas, a dvojica njegovih drugova, Ž. M. (30) i N. Č. (28), ranjeni su u masovnoj tuči u novosadskom naselju Detelinara. Policija privela troje osumnjičenih

  • 3

Policija intenzivno traga za Petrom P. (19) iz Novog Sada zbog osnovane sumnje da je nožem ubio Novosađanina Srđana Mandića (25) u masovnoj tuči na Detelinari, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Sadu.

Nepunih 12 časova nakon ubistva Mandića, u Novom Sadu je izgorela kuća u kojoj žive osumnjičeni za zločin. Vatrogasne ekipe brzo su uspele da zaustave širenje vatre, ali je veći deo kuće uništen. Vatrogasci kažu da za sada ne mogu da odrede kako je došlo do požara, ali se sumnja da je požar namerno izazavan.

U tuči su, kako je navedeno u saopštenju, lake telesne povrede zadobili Miroslav Č. i Željko M, kao i Goran L. (43) iz Srpskog Itebeja, kojima je policija odredila zadržavanje zbog osnovane sumnje da su učestvovali u sukobu.

Tuča je izbila u Ulici Veselina Masleše, u noći između subote i nedelje, kada je Mandić zajedno sa Novosađanima Miroslavom Č. (28) i Željkom M. (30) prolazio tom ulicom, gde se prvo dogodio verbalni, a potom fizički sukob sa više osoba, u kojem je Mandić od zadobijene ubodne rane preminuo na licu mesta.

Zbog sumnje da su počinili isto krivično delo zadržani su i Gordana P. (41) i Duško L. (43), oboje iz Novog Sada. Policija nastavlja rad na razjašnjavanju i rasvetljavanju tog događaja kao i potragu za osumnjičenim za ubistvo. Zadržane osobe biće, uz krivičnu prijavu, dovedene na saslušanje nadležnom istražnom sudiji.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majka dvoje dece

    9. april 2012 | 13:16

    mislim da nije lepo da tako pricate ako je jedan rom to ucinio nisu svi romi krivi

  • N

    9. april 2012 | 09:33

    Budibogsnama nije to NJEGOVA već bespravno useljena kuća za rušenje.Pravo iznad svega!Drgi put u 6 meseci ljudi iz takvih kuća ubijaju mirne gradjane a možda i 3 . ili koji put ne zna se jer se krije.

  • Kiza

    8. april 2012 | 16:07

    ubili nevinog coveka! CIGANI BRE to treba da se izbaci iz srbije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA