UBIO OCA I MAJKU, PA IH BACIO U SEPTIČKU JAMU: Da li je dobio dovoljnu zatvorsku kaznu?

Dragan, koji je mučki ubio roditelje, na suđenju je ostao pri iskazu datom pred istražnim sudijom da nije imao nameru da ubije oca i majku već da je došao kući samo da bi uzeo pare i hranu i da se zbog svega kaje

  • 6

Dragan Stamenković (46) iz Niške Banje osuđen je na 30 godina zatvora jer je brutalno ubio oca Milana (71) i majku Slavenku (63) a potom njihova tela bacio u septičku jamu.

Zbog učestovanja u ubistvu i pomaganja u prikrivanju zločina njegova nevenčana supruga Anita Stolić (40) iz Niša osuđena je na 20 godina zatvora.

NIŠKA BANJA: Ubica roditelja hteo da se obesi!

Dragan je  na suđenju ostao pri iskazu datom pred istražnim sudijom da nije imao nameru da ubije oca i majku već da je došao kući samo da bi uzeo pare i hranu i da se zbog svega kaje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Roditelji su mu branili da bude sa Anitom Stolić, jer se zvanično još nije razveo od prve žene, zbog čega su se svađali.

MONSTRUOZNO: Oca živog sahranio, sa mrtve majke skinuo nakit!

Anita se u istrazi branila da je sve uradila navodno pod pretnjom i u strahu od Dragana a pri tome je ostala i na suđenju.

Ona je prvostepenom presudom osuđena na 15 godina zbog ubistva i na još sedam godina za pomaganje učiniocu krivičnog dela, ali joj je izrečena jedinstvena kazna od 20 godina zatvora.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Krvavo ubistvo koje je potreslo Niš dogodilo se 19. septembra 2013.godine u dvorištu porodične kuće Stamenkovića u Železnikoj ulici u Niškoj Banji.

Dragan je majci zadao najmanje devet a ocu 11 udaraca drvenom letvom nanevši im brojne povrede po glavi i telu. Slavenka je izdahnula na licu mesta, ali jeMilan još davao znake života kada je ubačen u septičku jamu gde je skončao na najgori mogući način.

Nevenčani supružnici su pokušali da prikriju dvostruko ubistvo, tako što je sledeće večeri Dragan ušao u septičku jamu kako bi još dublje ukopao tela roditelja kojima je na glave navukao kese. Uhapšeni su nedelju dana kasnije, nakon što je policija u septičkoj jami pronašla leševe Draganovih roditelja.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA