SMRTONOSNI SELFI OD 27.000 VOLTI: Želela je da se slika na krovu voza, a onda se dogodila velika tragedija (FOTO)

Ana Ursu (18) je zajedno sa svojom drugaricom (17) želala da napravi jedinstvenu sliku, zbog čega se popela na voz, a struja ju je toliko jako udarila da je njenu prijateljicu odbacila nekoliko metara

  • 1

Tinejdžerku iz Rumunije je udarila struja kada je slučajno dodirnula žicu koja je bila pod naponom. Sve se to dogodilo jer je htela da napravi selfi na krovu voza.

RAT JE RAT, ALI SELFI JE SELFI: Fotografija vojnika koji se slika u sred opsadnog stanja! (FOTO)

Ana Ursu (18) je sa drugaricom (17) otišla na železničku stanicu u gradu Iasi na severoistoku zemlje kako bi napravile "poseban" selfi koji su planirale da objave na Fejsbuku.

Međutim, kada je legla na krov voza i podigla jednu nogu u vazduh, kroz nju je prostrujalo 27.000 volti, a njeno telo je planulo.

Uprkos svom trudu prolaznika da spase devojku, Ana je preminula u bolnici sa 50 odsto opekotina na svom telu. Struja koja ju je udarila bila je toliko jaka da ja njenu drugaricu odbacila s krova voza.

Jedan od svedoka ove jezive scene, koji je ujedno i rizikovao svoj život penjući se na vrh voza kako bi ugasio devojku koja je gorela, a potom je pozvao Hitnu pomoć.

Foto: Facebook/Anna Ursu Foto: Facebook/Anna Ursu

Obe tinejdžerke su prevezene u bolnicu, ali Ani ipak nije bilo spasa, pa je ubrzo preminula.

Njena godinu dana mlađa prijateljica se još uvek oporavlja, a policiji je rekla kako su htele da naprave "ultimativni slefi" i da uopšte nisu razmišljale o opasnosti.

Foto: Facebook/Anna Ursu Foto: Facebook/Anna Ursu

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA