Kada budete videli ovu skrivenu poruku, zaledićete se (VIDEO)

Ukoliko ste "provalili" šta su ovim klipom hteli da vam kažu, onda sigurno shvatate da su u vašim rukama životi mnogih ljudi

  • 0

Svedoci smo da se saobraćajne nesreće sa kobnim ishodom najčešće dešavaju u Rusiji, pa zbog toga oni pokušavaju da utiču na vozače da brzinu primere uslovima puteva i poštuju saobraćajne propise. Upravo u tu svrhu je napravljen i ovaj video-snimak!

VOZAČI STALNO GINU NA OVOM PUTU: Tek sad su otkrili da je to zbog OPTIČKE ILUZIJE! (FOTO)

Broj poginulih u saobraćajnim nesrećama 2012. godine u Rusiji je bilo oko 30.000, a na listi automobilskih nesreća nalaze se na 60 mestu od ukupno 192 države.

Ukoliko krenete sa gledanjem ovog klipa, učiniće vam se da je sve normalno. Međutim, kada kursorom pređete preko tajmlajna i pokušate da ga ubrzate, videćete kako vam u susret ide kamion. Ovo predstavlja skrivenu poruku kojom žele da utiču na sve vozače da - NE ŽURE!

SNIMCI KOJI ĆE VAS SLEDITI: Zbog ovoga mladi vozači ginu u saobraćajnim nesrećama (VIDEO)

Ovakvu poruku ne treba da poštuju samo stanovnici Rusije već i vozači iz ostalih zemalja koji olako sedaju u automobile i krše pravila.

Ne razmišljajući možete da ugrozite vaš ali i tuđ, nedužan život!

Pogledajte skrivenu poruku:

Pogledajte kompilaciju saobraćajnih nesreća u Rusiji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA