Bivši dečko ju je ISKASAPIO i ostavio u LOKVI KRVI, a onda se dogodilo nešto što ona nikad neće zaboraviti (FOTO) (VIDEO)

Ovo je dirljiva priča o ljubavi koja je nastala u neverovatnim okolnostima, a kada je budete pročitali krenuće vam suze na oči

  • 12

Melisa Dom je bila na ivici smrti kada ju je bivši dečko izbo nožem 32 puta i ostavio je da iskrvari. U pomoć joj je pritekao Kameron Hil (40) radnik Hitne pomoći. On ju je u ponedeljak zaprosio pred punim tribinama na bejzbol meču. Publika je podivljala od oduševljenja.

U januaru 2012. godine Hil je jurio kolima Hitne pomoći jer mu je javljeno da je devojka napadnuta. Nju je Robert Li Barton izbo nožem u lice i vrat čak 32 puta i za to je osuđen na doživotnu robiju.

Preživela je uprkos svim prognozama, a priča o hororu uskoro će postati priča o ljubavi.

- Žena koja je ležala sva krvava je bila nešto najodvratnije što sam video za 17 godina bavljenja ovim poslom - rekao je tada Kameron.

Nije ni slutio da će mu ona postati žena. Iako nije video ni koja joj je bila boja kose jer je bila natopljena krvlju, niti joj je znao ime, kaže da je u srcu osetio da će je videti ponovo.

Printskrin: YouTube/Zafer Sari Printskrin: YouTube/Zafer Sari

Melisa je bila u bolnici tri nedelje. Četiri puta je aparat pokazao ravnu liniju. Vraćala se iz mrtvih. Pretrpela je moždani udar, a otsečeni nerv joj je paralizovao jednu stranu lica.

U oktobru je govorila u lokalnoj crkvi o golgoti koju je prošla, a tu je bio Kameron – čovek koji ju je spasio. Raplakali su se i razmenili brojeve, a sledeći put kada su se videli pojavila su se osećanja.

U ponedeljak, Kameron je klekao nasred terena za bejzbol i pružio Melisi lopticu na kojoj je pisalo “Udaj se za mene”. Pristala je. To je verovatno bio najjači aplauz koji će taj stadion ikada pamtiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA