SAMO SI MI BRATA OSTAVIO: Tata, što mi pobi sve najmilije?! (FOTO)

- Šta da kažem... Nestala mi je cela porodica. Otac mi je samo brata ostavio - jecajući priča Vlastimir Šefer dok rukom pokazuje na kuću u Martonošu, gde je njegov otac Rade Šefer pred njegovim očima ubio šestoro rođaka

  • 36

Ubica Rade Šefer iz Kanjiže, dan nakon što je oženio sina Vlastimira, pošto nije mogao da gleda sreću svog deteta i njegove izabranice, rešio je da presudi svima koji su ih podržavali u zajedničkom životu.

UBIO SNAJU, NJENE RODITELJE, SVOJU ŽENU, TAŠTU I TASTA: Jezivi detalji krvavog masakra u Kanjiži! (VIDEO)

Umesto da se raduje sa svim gostima u subotu na dan svadbe, Rade je samo pio žestoka pića i gledao u jednu tačku. Gotovo svi gosti su znali da je nezadovoljan izborom svoga sina, ali niko nije mogao ni da pomisli da će zbog Vlastimirove odluke ubiti šestoro ljudi. Kad su se svi gosti razišli, on je, navodno, verbalno, ali i fizički napao svoju suprugu i sina.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Vlastimir je odmah pozvao policiju koja je i privela Radeta. Međutim, on je posle saslušanja pušten iz policije s prijavom o nasilju u porodici. Tužilaštvo je naložilo da ide krivična prijava u redovnom postupku. Kao da ga je to još više razjarilo, Rade je seo u svoj automobil "sitroen“ i otišao u kuću u Senti. Tu je uzeo lovačku pušku i krenuo od sela do sela da ubije ljude - priča jedan od prijatelja porodice Šefer.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

PREOKRET: Mladin teča ubio monstruma iz Kanjiže u samoodbrani!

Na meti pomahnitalog Radeta Šefera prvo su se u selu Orom našli njegov tast i tašta, Bizela (68) i Jan (74) Tračika, roditelji njegove žene Roza Šefer (47). Nakon dvostrukog ubistva kolima je nastavio put ka porodičnoj kući u Martonošu, gde su živeli roditelji snahe.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Iz lovačke puške ubio je snahu Nataliju Bajtai (25), njene roditelje, Šandora (52) i Karolinu (43) Bajtai, i na kraju suprugu Roza Šefer (47).

Ovako je izgledala KRVAVA SVADBA zbog koje je ubijeno 7 ljudi u Kanjiži! (FOTO)

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Dok je nasumično pucao ranio je i Natalijinu rođaku iz Francuske. I ko zna kolika bi bila tragedija da suprug ranjene žene Emanuel Donjon nije stolicom počeo da udara Radeta dok nije pustio pušku, ali i pao na pod. Istraga će pokazati da li je mladin teča upucao Radeta ili ga je nasmrt prebio.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Martorošom juče su odjekivali samo jauci. Nije bilo čoveka koji nije čuo za tragediju i koji se nije zgrozio nad tim šta je Rade uradio. Svi su znali da sina nije podržavao u životnom izboru, ali niko nije mogao ni da zamisli da bi nekoga ubio.

Znali su ga kao dobrog domaćina, čoveka koji je voleo lov.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Znam da je pre nekoliko meseci otišao da živi u Sentu. Nije se slagao sa ženom - priča jedan od meštana.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opet

    18. maj 2015 | 11:34

    Iskreno se nadam da teca iz francuske koji sprecio dalji masakr nece odgovarati..

  • Ne volim januar

    18. maj 2015 | 10:24

    Ne mozes ti lov voleti a da budes normalan,svesno ubijas zivotinju eto vidimo sad da je tanka linija izmedju ubistva coveka i zivotinje barem u ovom slucaju.

  • Goran

    18. maj 2015 | 11:08

    Zar je bitno kako ga je ubio,jos ce covek na kraju da odgovara sto je zlikovca sprecio da pobije jos ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA