UPUCAO JE U STOMAK ZBOG NJIVE: Muškarac (80) pokušao da ubije komšinicu (49) kod Sremske Mitrovice!

- Kada sam čuo dva hica iz vatrenog oružja sedeo sam kod komšije, a odmah se začuo i ženski glas kako doziva pomoć. Potrčali smo i ugledali Zoricu kako leži i viče: "Upuca me Živan" - rekao je očevidac

  • 3

Živan Bojić (80) iz Melenaca kod Sremske Mitrovice, danas oko 13 sati je upucao svoju komšinicu Zoricu Nikolić (49). Sve ovo se dogodilo u Vojvođanskoj ulici u kojoj žive ove dve porodice, jedni na broju 171, drugi na 173, prenose mediji.

- Kada sam čuo dva hica iz vatrenog oružja sedeo sam kod komšije, a odmah se začuo i ženski glas kako doziva pomoć. Potrčali smo i ugledali Zoricu kako leži i viče: "Upuca me Živan" - kaže Žarko Filipović i dodaje:

- On nije bio tu tako da sam odmah uzeo Zoricu, smestio je u kola i odvezao do sremskomitrovačke bolnice. Nisam hteo da sse gubi vreme dok hitna ne stigne. Ona je jaukala u kolima i na moomenat je gubila svest.

Prema njegovim rečima, on ne zna šta bi mogao da bude tačan uzrok incidenta, ali veruje da su se posvađali oko međe jer su njihove bašte odmah jedna do druge.

Foto-Ilustracija: Profimedia Foto-Ilustracija: Profimedia

- Zorica, njena suprug i roditelji su vredni ljudi, dok je Živan udovac nekoliko godina. Šta mu se desilo pa je pokušao da je ubije to niko ne zna, ali je strašno da zbog njive tako nešto uradio - kaže on.

U Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici je rečeno da je Zorica primljena s teškim telesnim povredama koje su nanete iz vatrenog oružja i da je odmah operisana. Zadobila je dve prostrelne rane u predelu stomaka.

Bojić je odmah uhapšen i zadržan, a protiv njega će biti podignuta krivična prijava za pokušaj ubistva. Prema prvim informacjiama, Živan je policiji priznao da je htoe da ubije Zoricu upravo zbog međe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslava

    18. maj 2015 | 21:04

    U poslednjih 24h imamo u ovoj nasoj Srbiji sest mrtvih i Kanjizi,dvoje u Cacku,dvoje hotel Slavija veceras,dvoje u Palanci isto bracni par.Ranjavanje u Srm.Mitrovici.Alo sta je ovo?Kakvo pucanje medju nama?Ne trebaju nam ratovi.

  • Boki

    18. maj 2015 | 20:27

    Starci su postali nenormalno agresivni, poceli su da me plase vise nego neobuzdana omladina... Radim u gradskom prevozu, svaki dan se dogadja incident sa penzionerima, ne placaju karte, a kad kontrolor pokusa da im napise kaznu postaju agresivni, pokusavaju i fizicki da se obracunaju sa 3 puta mladjim sluzbenicima. Nece me iznenditi ako jednog dana potegnu oruzje zbog karte od 60 din.

  • nataeos

    18. maj 2015 | 19:43

    Nama ne treba niko da nas istrebi, sami to radimo na visokom nivou..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA