SAHRANJENE ŽRTVE MASAKRA: Otac, majka i ćerka spušteni u istu raku! (FOTO)

Uz prisustvo nekoliko stotina meštana, prijatelja i rodbine, na večni put ispraćeni su bračni par Gizela (63), njen suprug Jene (74) Traćik iz Oroma i njihova ćerka Roza Šefer, koje je Rade Šefer pobio u Martonošu

  • 5

Tužno je na vrelom suncu danas bilo u Oromu kraj Sente na sahrani tri osobe koje je u nedelju ubio Rade Šefer iz Sente.

MONSTRUM HTEO DA POBIJE JOŠ PETORO: Novi jezivi detalji zločina koji je potresao Srbiju

U istu raku su, uz prisustvo nekoliko stotina meštana, prijatelja i rodbine, sahranjeni bračni par Gizela (63), njen suprug Jene (74) Traćik iz Oroma i njihova ćerka Roza Šefer, koje je njen muž Rade ubio u Martonošu, u kući Šandora i Karoline Bajtaji.

Dok su rođaci, komšije i poznanaci dolazili s buketima cveća i vencima u kuću u Ulici Sarloš Gabora bb, nekoliko korpulentnih mladića prišlo je grupi novinara i fotoreportera tražeći od svih da stave aparate u torbe i ništa ne snimaju.

Foto: Telegraf, Facebook Foto: Telegraf, Facebook

Sin ubijenog bračnog para Rafael Traćik, koji živi u susednom Novom Selu, teško je podneo gubitak majke, oca i sestre.

- Sve je ovo teško da teže ne može biti. U subotu smo svi bili na veselju na Štrandu u Kanjiži, a posle toga moj zet Rade Šefer napravio je nešto nečuveno. U šoku sam i ne znam šta bi mogao da kažem, a ostajem pri mišljenju da se sve moglo izbeći da je Rade ostao u policiji u nedelju ujutru, gde je proveo oko dva sata - kratko je prozborio ucveljeni sin i brat Rafael Traćik.

Njegov 15-godišnji sin Eduard je još u šoku. Dečak je u nedelju oko 8 sati bio na mesnom igralištu i igrao fudbal kad je video da je teča Rade Šefer svojim autom prošao pored terena. Prekinuo je igru i otišao do bake i dede, gde je zatekao stravičan prizor.

Radetov sin Vlastimir će sutra biti i na ispraćaju svoje supruge Natalije, kao i tasta Šandora i tašte Karoline Bataji u Monoštoru. Oni su takođe bili žrtve pomahnitalog Šefera.

Još nije poznato kad i gde će biti sahranjen ubica kojeg je, posle krvavog pira, ubio gost na svadbi, Francuz Emanuel Dožon, teča ubijene mlade.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljilj@@@@@

    19. maj 2015 | 17:11

    O dragi boze daj snagu ovom mladicu !! Njemu je najteze da se izbori sa ovom tragedijom !!!

  • M.M

    19. maj 2015 | 18:36

    O Bože! Strašno! Umesto dečko da užive sa svojom ženom, budućnost je bila pred njima vidi svoj rodjeni otac unakazi mu život do kraja! Neznaš šta je gore bolje da je i njega ubio ili sada da mu duša pati strašno neka mu dragi Isus pomogne!

  • Radmila

    19. maj 2015 | 17:46

    Sta reci policijo reaguj na vreme!!! Stop nasilju!!!svaki dan se o ovome prica dok za zrtve se nema sluha!!!ljudi gluvi li smo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA