POLICAJAC ŠAMARAO MLADIĆA JER JE LOŠE PARKIRAO: Pogledajte snimak incidenta (VIDEO)

- Kad mi je doneo da potpišem kaznu, odbio sam, na šta mi je on lupio šamar uz reči: "Šta se ti mangupiraš?! i zapretio mi zvanjem interventne policije - tvrdi Uroš Knežević iz Beograda

Uroš Knežević tvrdi da mu je pripadnik saobraćajne policije koji patrolira s radnicima "Parking servisa" lupio šamar jer nije hteo da potpiše prekršajnu kaznu zbog nepropisnog parkiranja. Incident se dogodio na raskrsnici Solunske i Dubrovačke ulice na Dorćolu, a intervencija saobraćajca zabeležena mobilnim telefonom, piše Blic.

- Zaustavio sam se kratko na raskrsnici. Bio sam naslonjen na branik kola kad je naišao pauk. Iz vozila je izašao policajac i zatražio mi dokumenta. Rekao je da će mi pisati kaznu, a ja sam mu objasnio da sam se parkirao na kratko i da se nisam pomerio od vozila, a potom sam ga zamolio da mi ne piše kaznu - priča Knežević.

Uprkos molbama policajac je mladiću uzeo dokumenta, a potom napisao kaznu uz objašnjenje koliko će novca morati da uplati.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

- Kad mi je doneo da potpišem kaznu, odbio sam, na šta mi je on lupio šamar uz reči: "Šta se ti mangupiraš?! i zapretio mi zvanjem interventne policije - tvrdi Knežević i dodaje da kada mu je rekao da je sve snimio mobilnim telefonom, ovaj je ušao u kola i otišao.

Od udarca mu je ostalo zapušeno uvo, na šta je napadnuti mladić odmah otišao u Hitnu pomoć.

U MUP-ju Srbije su pokrenuli postupak povodom ovog slučaja.

Pogledajte video bahatog policajca:

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lazar

    22. maj 2015 | 17:47

    Ovog policajca odmah u Trnovac na Jugu Srbije da samara one teroriste a ne ovaj nas napacen narod! Tamo da te vidim..tamo!!!

  • ccc

    22. maj 2015 | 17:55

    Problem je u tome sto samo ovakvima smeju da udaraju samare, dok vecim igracima kola svakodnevno po Bgu stoje na nepropisnim mestima, ne smeju ni da ih pogledaju..

  • Sashki

    22. maj 2015 | 18:53

    U normalnoj drzavi automatski otkaz I Ovaj jadnik bi dobio odstetu. A kod nas Kad spomenes svoja prava Odma te sibaju Sto se pravis pametan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA