Stanko Subotić ponovo izbegao dolazak u sud!

Presudom Specijalnog suda on je, zbog nedostatka dokaza i zastare, oslobođen optužbi. Apelacioni sud, koji je razmatrao žalbu tužilaštva, odlučio je da sam otvori glavni i sam donese presudu

  • 2

Stanko Subotic Cane, ponovo se danas nije pojavio pred Apelacionim sudom u Beogradu, koji je trebalo da otvori glavni pretres protiv njega i ostalih osumnjičenih za šverc cigareta, ali nije obavestio sud o razlozima nedolaska. U sud, zbog zdravstvenih problema nije došao ni njegov advokat Radosav Tadić.

Odloženo suđenje Stanku Subotiću!

Presudom Specijalnog suda on je, zbog nedostatka dokaza i zastare, oslobođen optužbi. Apelacioni sud, koji je razmatrao žalbu tužilaštva, odlučio je da sam otvori glavni i sam donese presudu.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Prisustvo optuženog pred ovim sudom nije obavezno, ali je ročište drugi put odloženo zbog nedolaska Subotica, jer je sudsko veće odlučilo da ga sasluša pre donošenja presude.

Zamenik tužioca Saša Ivanić rekao je da smatra da je nedolazak Subotića i njegovog branioca usmeren na odugovlačenje i zastaru postupka.

Sledeće ročište zakazano je za 30. jun.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Комуниста.

    21. maj 2015 | 12:13

    Кад буде могао Суботић тада неће моћи судија.

  • Ezra

    21. maj 2015 | 23:13

    pa ovaj jaci od drzave.mene priveli ocas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA