EVO DOKAZA DA JE PUTIN DOBIO SINA: Pogledajte ove fotografije Aline Kabajeve! (FOTO) (VIDEO)

Bivša ruska gimnastičarka pojavila se u prestonici Rusije na proslavi povodom godišnjice kraja Drugog svetskog rata u širokoj haljini i sa znatnim viškom kilograma

  • 52

Fotografije navodne ljubavnice Vladimira Putina Aline Kabajeve (32), koja izgleda umorno i sa viškom kilograma, procurele su u javnost i podstakle glasine o njihovom ljubavnom životu.

JOŠ JEDNA TEORIJA O "NESTANKU" PUTINA: Ljubavnica mu U TAJNOSTI rodila PETO DETE!

Bivša olimpijska ruska gimnastičarka koju već neko vreme povezuju sa ruskim predsednikom pojavila se u javnosti prvi put nakon nekoliko nedelja sa znatnim viškom kilograma, a mogućnost da se porodila izgleda sasvim moguća.

Ruski mediji su izvestili da se Kabajeva pojavila na događaju sa "viškom kilograma" i "da izgleda starije", i to je potpalio glasine da je možda trudna ili da je već rodila bebu.

Printskrin: YouTube / FiffiXPlus Printskrin: YouTube / FiffiXPlus

Kabajeva se pojavila na takmičenju mladih gimnastičarki u Moskvi, na proslavi povodom godišnjice kraja Drugog svetskog rata. Ona je bila obučena u široku haljinu, koja nije njen uobičajeni modni izbor, a mediji su sugerisali da je njome htela da prekrije puniju figuru.

Glasine da je zatrudnela sa Putinom su počele u januaru kada se ruski predsednik nije pojaviljivao u javnosti više od nedelju dana. Tada je objavljeno da je bio sa Kabajevom u Švajcarskoj i da je ona tamo rodila devojčicu.

Printskrin: YouTube / FiffiXPlus Printskrin: YouTube / FiffiXPlus

Ni Putin ni Kabejeva nisu opovrgli glasine. Čak se i spekulisalo da su se tajno venčali kada se on razveo od svoje supruge Ljudmile nakon 30 godina.

Putin oženio seksipilnu gimnastičarku Kabajevu?!

Kada se pojavila na zimskoj olimpijadi u Sočiju, nosila je prsten kojeg je pokazivala reporterima. Dok je Putin takođe nosio venčani prsten nedelju dana pre toga, na sastanku sa egipastkim ministrom odbrane.

Foto: kabaeva.org.ru Foto: kabaeva.org.ru

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @

    21. maj 2015 | 14:19

    Pa sta? Moze mu se. Ne fali nikom nista, i prvoj zeni i deci je dao jaooo jaooo... Niko se ne zali, u cemu je problem?

  • PP

    21. maj 2015 | 16:44

    Ona mlađa od njegovih ćerki, on stariji od njenih roditelja.

  • Срба

    21. maj 2015 | 14:29

    Нек је са срећом!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA