E OVO IMA SAMO U SRBIJI: Nećete verovati gde je ovaj čovek sakrio pištolj! (FOTO)

Rukohvat pištolja "Zastava 7,65 mm M70", sa okvirom i pet metaka je pronađen u kutiji sa kajmakom, a navlakom i cevi za pištolj je bilo "nafilovano" pečeno pile u drugoj plastičnoj kutiji

  • 6

Carinici na graničnom prelazu Kelebija sprečili su pokušaj krijumčarenja pištolja, koji je, rasklopljen, bio sakriven u dve plastične kutije sa hranom, saopštila je danas Uprava Carina.

Oružje je pronađeno u jednoj od torbi sa hranom, u prtljažnom delu autobusa, koji saobraća na redovnoj liniji Vrnjačka Banja - Pariz.

Rukohvat pištolja "Zastava 7,65 mm M70", sa okvirom i pet metaka je pronađen u kutiji sa kajmakom, a navlakom i cevi za pištolj je bilo "nafilofano" pečeno pile u drugoj plastičnoj kutiji.

Foto: Tanjug/Uprava Carina Foto: Tanjug/Uprava Carina

U tegli sa barenim paprikama pronađena je opruga pištolja umotana u aluminijumsku foliju. Po izjavi vozača, protiv koga je pokrenut prekršajni postupak, sporna torba je bila pošiljka iz Pojata, koju je predalo lice bez bilo kakvih podataka.

Foto: Tanjug/Uprava Carina Foto: Tanjug/Uprava Carina

Pištolj je otkriven u saradnji carinika i granične policije, a tim slučajem će se detaljnije baviti Policijska uprava Subotica.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @€$%&*

    24. maj 2015 | 13:22

    Можда је анемичан,фали му гвожђе,па помешао

  • Beranje

    24. maj 2015 | 13:54

    Kakva posiljka od nepoznate osobe , pa ko salje nekom preko granice peceno pile???

  • ЖAН KЛOД

    24. maj 2015 | 13:22

    kakve dojave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA