NESTALA ŽENA U BEOGRADU: Da li ste je videli? (FOTO)

Ako neko ima bilo kakve informacije o nestaloj Velinki Đakovački može da javi na telefone koje objavljujemo u tekstu

  • 2

Velinka Đakovački (65) poslednji put je viđena oko 20 časova 22. maja u Opovu od kada je traži njena porodica. Ljubiša Banović, zet nestale Velinke, kaže da im je komšija koji nije znao da je nestala, rekao da ju je video u Beogradu na stanici kod Bogoslovije juče u 11.30 sati.

- Ima 65 godina, obučena je u crni džemper, i crne pantalone, i u belim patikama je.U poslednje vreme je pokazivala znake da zaboravlja ponešto, ali ovo je verovatno uznapredovalo. Verovatno luta uplašena, gladna, izmorena, pokisla od kiše... - kaže Banović

Porodica je njen nestanak prijavila policijskoj stanici, i polepilisu veliki broj njenih fotografija, stavili na društvene mreže, ali za sada bez uspeha. Njen sin Sava, objasnio nam je da se njegova majka nikada rani9je nije izgubila i da je jako teško stanje kroz koje porodica trenutno prolazi.

- Bila je zaboravna, to da. Ali, nikada nije nestajala. Nadamo se da će se uskoro vratiti i da ćemo je pronaći.

Ako neko ima bilo kakve informacije o nestaloj Velinki Đakovački može da javi na telefone: 063/8852492 i 069/2430820 ili najbližoj patroli policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pomozimo jedni drugima!

    24. maj 2015 | 23:54

    Strasno kad je neko dementan. Moj otac je 24 sata isto lutao po Bg al su ga srecom nasli. Nadam se da ce je familija sto pre naci! Saosecam sa vama.

  • NDanyeel

    24. maj 2015 | 18:03

    Ja mislim da ovu zenu znam!. Ali nznm gde je!. :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA