SILOVANO DETE OMETENO U RAZVOJU: Uhapšen čovek (61) osumnjičen da je učinio ovo zverstvo!

Ž. B. ( 61) iz okoline Vršca priveden je zbog sumnje da je počinio silovanje. Tereti se da je dva puta silovao devojčicu, koja je ometena u razvoju i živi u hraniteljskoj porodici

  • 7

Maloletna devojčica iz hraniteljske porodice stara 17 godina, silovana je u nedelju u vikendici nedaleko od sela udaljenog tri kilometra od Vršca.

Ž. B. ( 61) je zbog sumnje da je počinio silovanje priveden. Njemu je određeno policijsko zadržavanje i danas će biti saslušan u Višem tužilaštvu u Pančevu.

Tereti se da je dva puta silovao devojčicu, koja je ometena u razvoju i živi u hranitejskoj porodici.

Odmah po prijavi devojčica je odvedena na ginekološki pregled, gde je utvrđeno da je silovana.

Još nekoliko dece ima u hraniteljskoj porodici, sa kojom je devojčica živela.

Prema nezvaničnim informacijama, porodici zbog ovog slučaja neće biti ukinut status hranitelja, jer ih zakon tretira kao roditelje, ali će devojčica biti premeštena u drugu hraniteljsku porodicu.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nadja

    26. maj 2015 | 14:37

    Tako je to kada drzava plati hraniteljima da brinu o deci,za kojih iste bas briga. A roditeljima Koji Su siromasni oduzima decu!!!! Cast izuzecima !!! Ali nemoze niko vise da voli decu od roditelja! Opet kazem cast izuzetcima!

  • Република Српска

    26. maj 2015 | 14:32

    Какав монструм јбт. матори,перверзни и болесни гад па немогу да верујем какви све умоболци и псиxопати живе на овом свету као да иx је послао сам сотона

  • Ivana

    26. maj 2015 | 14:09

    Kako bre da se dogodi ovako nesto...imaju li ta deca neku zastitu....kontrolise li neko te hranitreljse porodice i to kako se oni brinu i staraju o toj deci....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA