MUŽ ME JE GODINAMA UBIJAO OD BATINA, A SVEKRVA JE TO SA UŽIVANJEM GLEDALA: Ispovest ove žene SLEDIĆE VAM KRV!

Ispovest žene koja je preživela nasilje u porodici samo je jedna u nizu dokaza zbog čega se ne sme ćutati o ovim stvarima

  • 21

Jelena Stanojević, koja je pronašla zaštitu u sigurnoj kući, a koju je muž tukao tri godine kaže za "Blic" da je prve batine od svog supruga dobila kada je njihova ćerka Jana imala manje od godinu dana.

- Živeli smo u Ripnju kod njegovih roditelja, a torturu sam trpela i od njih, naročito od svekrve, a muž me je prvi put udario kada je Jana još bila beba. Uglavnom je to radio pred roditeljima - počinje svoju potresnu ispovest ova hrabra žena.

Kako kaže mislila je da će vremenom sve proći i da njen suprug više neće da je tuče, ali su svađe postajale sve češće, a kako tvrdi razlog je bio novac i uticaj njegove majke na njega.

- Problem je bio i to što sam ekonomski zavisna. Nisam imala posao, a vreme sam provodila u kući brinući se o detetu. Kada sam želela da izađem i vidim se s mojom porodicom to su mi zabranjivali. Svekar i svekrva se nisu ustručavali da me vređaju i govore ružne reči o mojoj majci i mom detetu. Da bi se zaštitila od njih zatvarala sam se u sobu. Svekar i svekrva su mi pretili da će mi ako supruga i batine prijavim policiji to biti poslednje u životu.

Njena agonija doživela je vrhunac kada ju je, kako kaže muž jednog dana dok je dete spavalo izbacio na ulicu, kada je nasilje prijavila policiji koja ju je zbrinula u sigurnu kuću.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Si

    27. maj 2015 | 11:12

    Brak može da ti bude idealan samo ako je svekrva normalna. Svaka majka može da se suprostavi svom sinu i da zaštiti svoju snaju. Ako ona to ne uradi on dobije još snage i gazi sve pred sobom. Najčešće kasnije pređe i na svoje roditelje. Nasilje saseći u korenu privesti sve ukućane i kazniti.

  • Nada

    27. maj 2015 | 10:40

    Pa teško da neko ko je odrastao u normalnoj porodici ima poriv da bilo koga bije i ponižava. Sve kreće iz kuće i od vaspitanja. Ne postaju siledžije same od sebe takve.

  • Ljilja@@@@

    27. maj 2015 | 14:57

    Ti sto rade tako dignu ruke na zenu a gospodja majka uziva u to za mene su ludaci !!! Ja bi pitala tu svekrvu dal ona ima cerku i dal bi joj bilo dobro da neko njenu cerku tako maltretira ???? A za takvih muzeva prvi samar kad dobijete odma put pod noge nemas vise sta trazit tu nece se on nikad menjat vec ce gori biti!!! Zato drage moje ne daj da vas niko ucenjuje i samari niste nicije vlasnistvo a zivot je kratak i treba ga zivet lepo I sa normalnom osobom !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA