POHOTNI SVEŠTENIK: Ukrao 56.000 evra iz crkvene kase da bi imao seks sa gejevima!

Prve sumnje da Bojd Holder iz Tenesija radi nešto nezakonito pojavile su se nakon što ga je lokalna policija uhvatila da ima seks u kombiju koji pripada crkvi u kojoj je radio

  • 2

Oženjeni sveštenik iz Tenesija u Americi, Bojd Holder, iz svoje crkve ukrao je 56.500 evra koje je potrošio na članarinu na gej sajtovima za upoznavanje.

Prve sumnje da Bojd radi nešto nezakonito pojavile su se nakon što ga je lokalna policija uhvatila da ima seks u kombiju koji pripada crkvi gde je radio. Tada ga je policija pustila samo za upozorenjem.

Holder ima dvoje dece i oženjen je.

Nakon što se vest o incidentu proširila, članovi crkve počeli su da istražuju kako je njihov pastor brinuo o finansijama crkve. Otkriveno je da nedostaje nekoliko desetina hiljada evra. Međutim, svi koji su se suprotstavili Bojdu su izbačeni iz crkve.

Policija je ponovo morala da interveniše nakon što je Holder napao čoveka tokom crkvene službe.

Daljom istragom utvrđeno je da nedostaje 56.500 evra, kao i da je Holder prao novac. Bojd je priveden i određena mu je kaucija od 32.000 evra.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA