ČIKA ŽIVKO JE LEGAO NA MENE, OSETILA SAM BOL, POTEKLA JE I KRV, A ON JE NASTAVIO: Jeziva ispovest silovane devojčice!

- Čika Živko se skinuo go, svukao me je i onda mi je svašta radio. Jako me je bolelo. Pretio je da će ubiti moju porodicu i mene ako budem ispričala da me je silovao - rekla je T. J.

  • 21

T. J. (17) koja tvrdi da ju je silovao Živko Bolesnikov (61) iz Pavliša kod Vršca rekla je policiji da ju je Živko dva puta silovao, prvi put pre tri nedelje i to u njegovoj vikendici koja je u blizini kuće u kojoj je ona bila sa hraniteljima.

- Čika Živko se skinuo go, svukao me je i onda mi je svašta radio. Jako me je bolelo. Pretio je da će ubiti moju porodicu i mene ako budem ispričala da me je silovao - rekla je T. J.

ON JE UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA BOLESNOG DETETA: Ubiću vas sve ako nekome kažeš za ovo!

-Pričao je kako ne znam da se ljubim i da će me on naučiti, potom me je svukao i oborio na leđa i legao preko mene, osetila sam jak bol u stomaku, potekla je krv, plakala sam ali on nije stao. Tražio je da ga oralno zadovoljim - rekla je ovo devojčica policiji.

Porodica Bolesnikov nije želela da komentariše ovaj slučaj, ali njihov prijatelj kaže za Kurir da oni ne veruju u ovu priču.

SILOVANO DETE OMETENO U RAZVOJU: Uhapšen čovek (61) osumnjičen da je učinio ovo zverstvo!

- On to nije uradio jer je u to vreme bio kući s porodicom - kaže njegov rođak.

Bolesnikov je saslušan u Tužilaštvu u Pančevu, gde je negirao delo. Osumnjičeni se tereti da je dva puta silovao devojčicu i nalazi se u pritvoru u trajanju od 48 sati.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • To sam ja

    28. maj 2015 | 08:10

    Porodica ne veruje u priču bolesne devojčice.Pa onda su oni svi bolesni kad štite monstruma.Šta bi rekli kad bi se dete iz njihove porodice našlo u takvoj situaciji.HITNO MENJATI ZAKON!!!

  • Sss

    28. maj 2015 | 08:11

    Dok god okrećemo glavu od ovakvih slučajeva i svi se pravimo ludi Bolesnikova će biti sve više, čuj njegov... prijatelj ne veruje.

  • SD

    28. maj 2015 | 07:58

    Samo prezime kaze Bolesnikov.BOLESNIK!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA