HOĆU DA ZNAM KO JE KRIV ZA SMRT MOG DETETA: Ispovest majke Ivane Bakić Bodrožić

- Danas je tačno 167 dana od smrti moje Ivane, a ja još ne znam ko je kriv za njenu smrt. Moja agonija se nastavlja - priča Nada Bodrožić, majka devojke koja je u decembru prošle godine pronažena mrtva u sobi 326 hotela "Hajat"

  • 20

Majka Ivane Bodrožić koja je prošle godine pronađena mrtva u hotelu "Hajat" kaže da njena agonija traje već 167 dana jer ne zna koje odgovoran za smrt njene ćerke.

- Danas je tačno 167 dana od smrti moje Ivane, a ja još ne znam ko je kriv za njenu smrt. Moja agonija se nastavlja, jer i dalje ne znam istinu - priča Nada Bodrožić, majka devojke koja je u decembru prošle godine pronažena mrtva u sobi 326 hotela "Hajat".

LEK od kojeg je umrla Ivana Bodrožić PRODAJE SE U APOTEKAMA!

U predistražnom postupku o smrti Ivane Bodrožić izdata je naredba za sudsko-medicinskim i toksikološkim veštačenjem u Institutu za sudsku medicinu, koje još nije završeno. U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu kažu da su pribavili snimke sa sigurnosnih kamera hotela "Hajat" i sa Vojnomedicinske akademije u Beogradu, kao i da je izvršena analiza baznih stanica vezanih za upotrebu i korišćenje mobilnih telefona svih onih koji su na dan smrti bili u kontaktu sA Bakićevom.

MISTERIJA SMRTI IVE BODROŽIĆ: Ni mesec dana kasnije niko nije uhapšen. ZAŠTO? (FOTO)

- U ovom momentu još uvek ne znamo ni pravi uzrok smrti, tako da bi bilo kakv odgovor na ovo pitanje mogao da se dvosmisleno tumači, što bi za posledicu imalo da i ja i porodica ponovno preživljavamo traume. Samo želim da kažem da je policija prilikom izlaska na lice mesta i prilikom vršenja uviđaja veoma loše i neprofesionalno odradila posao, a o tome ću se izjasniti kada budemo imali gotove sve analize i kada tužilaštvo pokrene postupak. U prilog tome ističem i da je Ivana bila izrazito desnoruka, a taj špric joj je nađen u desnoj ruci - rekla je Nada Bodrožić za "Alo".

Foto: Facebook/Iva Bodrozic Foto: Facebook/Iva Bodrozic

Ona je istakla da ne želi da komentariše da li neko želi da zataška ceo slučaj.

ISTINA O UBISTVU IVE BODROŽIĆ: Evo šta joj je nađeno u krvi, ko je ulazio u sobu i ko joj je ubrizgao smrtonosni lek!

- Ne bih da dajem unapred izjave dok se sve ne završi - rekla je ona.

Foto: Facebook/Iva Bodrozic, Wikimedia/Erich gasboy Foto: Facebook/Iva Bodrozic, Wikimedia/Erich gasboy

Na braunili koja je bila u desnoj ruci Ivane Bodrožić pronađen je muški DNK trag, koji se podudario s Ljubišom Pavlovićem, radnikom VMA, zaposlenim na mestu kardiopulmonalnog reanimatora. Na preglednim video-snimcima sigurnosnih kamera, vidi se kako Ljubiša dolazi po Ivanu ispred hotela "Hajat".

KRV JOJ BILA PUNA KOKAINA: Ivana Bodrožić uzela veliku dozu anestetika jer nije mogla da zaspi!

Policija sumnja da joj je Pavlović na VMA ugradio braunilu i prodao propofol koji se koristi isključivo u bolnicama. On je saslušan i nije prošao poligrafsko testiranje na pitanja da li je prodao anestetik preminuloj devojci.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joma

    28. maj 2015 | 11:12

    Gospodjo mogu da zamislim koliki je vas bol sto ste izgubili dete. To je bol za ceo zivot. Ali dobro znate sta je vasa cerka radila i koliko je puta isla na odvikavanje. Najlakse je sada traziti krivca u nekom drugom.

  • Sever-jug

    28. maj 2015 | 11:45

    Kasno je, trebalo je znati na pocetku a ne na kraju. Kao majci, najiskrenije zaljenje, ali opet ponavljam, trebali ste da znate sta vam dete radi, sa kimse druzi i sa kim provodi zivot.

  • Marko

    28. maj 2015 | 11:14

    Droga gospodjo droga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA